Fotkala se polugola pred OI, htela da se uda za Đokovića, sada je zavodljivim plesom oduševila u Parizu

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Kakav trenutak inspiracije za Martu Kostjuk

Nije ukrajinska teniserka Marta Kostjuk uspela da se plasira u polufinale Olimpijskih igara, ali će mnogi pamtiti taj njen duel u Parizu protiv Done Vekić zbog plesa koji je izvela!

Hrvatica je slavila sa 2:1 u setovima, po novim pravilima na OI dozvoljena je pauza između drugog i trećeg seta od 10 minuta, a Marta je to vreme iskoristila kako bi zabavila publiku.

Dok je na razglasu išla čuvena pesma Bruna Marsa, Ukrajinka je krenula da đuska uz muziku. Kako je vreme odmicalo, publika je počela da je bodri toliko da se Marta osmelila da napravi nekoliko atraktivnih okreta.

Uživala je tih nekoliko trenutaka, u to nema sumnje, mada je po povratku na teren izgubila taj treći set sa 7:6 (10:8).

Inače, Marta je pre samo mesec dana završila polugola na naslovnoj strani pred Vimbldon, a svojevremeno je izjavila i da je kao mala htela da se uda za Novaka Đokovića.

- Želela sam da se udam za njega kad sam bila mala, ali sam prestala o tome da razmišljam kada sam napunila 13 godina. Nema šanse! Razlika u godinama je prevelika - našalila se svojevremeno, kada se setila dečjih maštarija.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je pismo Novaka Đokovića koje je izloženo u centru Pariza u Srpskom kulturnom centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Van Helsing

    1. avgust 2024 | 10:43

    Ukrajinci licemeri kao i uvek, ona pravi cirkus na terenu dok joj u domovini ginu deca. Moze da plese a da se rukuje sa protivnicima to ne moze, cirkusanti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA