Šokantna scena na OI: Žena pokazala grudi tokom prenosa uživo, dok je pored nje sedelo dete

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

I to na teniskom meču...

Osim po svađi između dve teniserke koja je bila evidentna, meč između Ige Švjonte i Danijele Kolins u četvrtfinalu Olimpijskih igara ostaće upamćen i po neverovatnoj sceni koja je viđena na tribinama u Parizu!

Naime, gledaoci putem TV ekrana su ostali šokirani kada je kamera u jednom trenutku uhvatila jednu gospođu u crnoj majici koja je pokazala grudi.

Šta se, zapravo, desilo?

Dok su dve teniserke malo odmarale, kamera je pomerala kadar na tribinama i u jednom trenutku su se zaustavili pored žene koja je sedela u društvu dečaka i odraslog muškarca.

Pomenuti trio se nasmejao i mahnuo u kameru, ali malo ko je očekivao da će žena podići majicu i pokazati grudi u prenosu uživo. Pogotovo što je pored nje sedelo dete.

Naravno da je video snimak vrlo brzo postao viralan, kao id a je ova žena postala predmet osude, a šta se dešavalo na tribinama meča u kom je Švjontek prošla dalje možete pogledati u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Video: Ivan Vitasović za Telegraf.rs otkrio hoće li se tući sa Fabjanom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA