Milićević najuspešnije mlade učesnike kampa odveo na Olimpijske igre

 
A. G.
A. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Ministar Đorđe Milićević je decu odveo da gledaju utakmicu naše reprezentacije na Olimpijskim igrama na predlog predsednika Republike Aleksandra Vučića.

Ministar bez portfelja zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa Republike Srbije s dijasporom Đorđe Milićević u poseti je Francuskoj, zajedno sa petoro najuspešnijih mališana sa tematskih letnjih kampova, gde svi zajedno prate košarkašku utakmicu Srbije i Portorika na Olimpijskim igrama i bodre naš tim.

Ministar Đorđe Milićević je decu odveo da gledaju utakmicu naše reprezentacije na Olimpijskim igrama na predlog predsednika Republike Aleksandra Vučića.

Početkom meseca predsednik Republike Srbije ugostio je 250 mladih iz regiona i dijaspore koji su bili učesnici kampova u Sremskoj Mitrovici i Velikom Gradištu i zamolio ministra da najuspešnije mlade učesnike kampa nagradi tako što će ih odvesti da uživo bodre naš košarkaški tim na Olimpijskim igrama.

(Telegraf.rs)

Video: Odgovori su jednostavni da bi se deca manje bavila prepisivanjem: Polaganje Male mature

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neka tamo

    1. avgust 2024 | 22:27

    Svaka čast!! Lep gest,to će deca pamtiti ceo život!!!

  • Jovana

    1. avgust 2024 | 08:26

    Na kraju ce se ispostaviti da je odveo svoju decu i od rodjaka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA