Šok! Rafael Nadal i Karlos Alkaraz ispali sa Olimpijskih igara: Kralj šljake odigrao poslednji ples u Parizu

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Nadal i defnitivno završava sa tenisom u prestonici Francuske...

Španski dubl koji čine Rafael Nadal i Karlos Alkaraz ispali su sa Olimpijskih igara popšto su u četvrtfinalu poraženi od američkog dvojca Ostin Krajiček i Radživ Ram sa 2:0. 

Na startu meča, Nadal i Alkaraz su izgubili svoj servis već u prvom gemu, čime su Krajiček i Ram poveli sa 1-0. U drugom gemu, Nadal i Alkaraz nisu uspeli da se vrate, izgubivši gem sa 0-40, čime su Amerikanci povećali prednost na 2-0. U nastavku, španski dvojac je uspeo da osvoji svoj servis i smanji rezultat na 2-1. Međutim, u narednom gemu ponovo gube svoj servis nakon duge borbe i nekoliko izjednačenja, pa Krajiček i Ram vode sa 4-2. Na kraju, Nadal i Alkaraz gube još jedan servis gem, čime Amerikanci osvajaju set sa 6-2.

U drugom setu, Nadal i Alkaraz su uspeli da osvoje prvi gem, poveli su sa 1-0. Međutim, Krajiček i Ram su brzo uzvratili, a onda i preokrenuli rezultat na 4-3, nakon što su uspeli da osvoje gem na servis Nadala i Alkaraza bez izgubljenog poena.

Delovalo je da je sve gotovo, ali je posle 5:4 za Amerikance, španski dvojac došao do 40:15, a onda nisu uspeli da upišu brejk.Umesto toga, Amerikanci osvjaju ključni poen i dolaze do pobede.

(Telegraf.rs)

Video: Novak progovorio o eventualnom duelu sa Nadalom na početku OI

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA