Davidovac miran posle Portorika: "Nismo trebali onako da izgubimo od Amerike, nismo razmišljali o koš razlici"

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Slavili su Orlovi!

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je selekciju Portorika sa ubedljivih 107:66, u okviru drugog kola Olimpijskih igara u Parizu.

Doprinos u ovoj pobedi dao je, izmeđui ostalih i Dejan Davidovac, koji je meč završio sa četiri poena, i po skokom i asistencijom, a nakon meča izneo je utiske.

- Lepo je bilo. Bilo mi je smešno, kao da sam odsustvovao ne znam koje vreme... U suštini jesam, ispalo je da sam dugo odsustvovao, i drago mi je što sam se vratio. Drago mi je što smo odigrali ovakvu utakmicu, bili smo spremni i pokazali sm oda smo dobra ekipa - počeo je Davidovac.

Koš razlika je na kraju ubedljiva...

- Pripremali smo se samo da pobedimo, nismo previše razmišljali o koš razlici, dok se nije ukazala šansa. Generalno smo odigrali dobru utakmicu, ukazala nam se šansa, pa smo onda krenuli i da jurimo rezultat. Verovatno će nam to značiti u sledećoj fazi. Doduše, ni ne razmišljamo o tome, jer je poslednja utakmica protiv Južnog Sudana, koji je prilično dobra ekipa, tako da ćemo se pripremiti za njih, pa ćem,o videti.

Brzo su se oporavili od Amerikanaca...

- Nismo bili utučeni. Amerika svi znamo kakva je. Mislim da nismo trebali da izgubimo sa razlikom sa kojom smo izgubili, mislim da nismo zaslužili. Na kraju, desilo se... Nismo bili toliko utučeni, razmišljamo unapred, iz utakmice u utakmicu, sledeća je Južni Sudan, pa eto.

Južna Sudan je dobra ekipa...

- Generalno su mi se činili kao moćna ekipa i tamo. Atletski su jako moćni, dugački su, visoki. Bili su mi i tamo dobri na Svetskom. Mislim da su ove godine još bolji, i stvarno mislim da su dobra ekipa. Nije ovo kao da ja sad neki pritisak... Stvarno mislim da su dobra ekipa. Ali eto, smatram da smo mi bolja ekipa, i nadam se da ćemo to pokazati na terenu.

Navijači su ponovo bili tu u velikom broju...

- Drago mi je. Bila je i prošle godine na Svetskom dobra atmosfera. I ove sezone su u velikom broju ovde sa nama, sigurno nam znači podrška, i nadam se da ćemo zajedno dogurati što dalje - rekao je Davidovac.

(Telegraf.rs)

Video: Jelena Arunović: Zorana je imala veliku motivaciju da osvoji zlatnu medalju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA