Maja Aleksić: "Znam da smo bolja ekipa od Amerikanki"

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Imala je šta da kaže Aleksićeva

Odvojkašice Srbije poražene su od selekcije Amerike sa 3:2 u setovima, u drugom kolu Olimpijskih igara u Parizu.

Loše su počele naše devojke, gubile su sa 2:0 u setovima, ali je onda usledio veliki povratak, izjednačenje i borba za pobedu do poslednjeg poena.

Ipak, sreća je bila na strani Amerikanki, a utiske nakon meča iznela je i naša odbojkašica Maja Aleksić.

- Moram da čestitam mojim devojkama na ovom povratku. To je bukvalno bio samo jedan poen, jedan trenutak, u toku trećeg seta, kada smo se mi vratile, kada smo krenule da budemo mi, i da igramo našu igru, i kada stvarno energija je bila na zavidnom nivou. Nadam se da su gledaoci to mogli da vide, jer mislim da smo priredile jednu izvanrednu utakmicu, i protivnik je naravno olimpijski šampion od pre tri godine. Znali smo da će biti teško, bile smo spremne na to, međutim, ipak smo malo opuštenije krenuli ta prva dva seta... Krivo mi je zbog toga, jer znam, i sigurna sam da smo bolja ekipa od njih... Na kraju je presudio taj jedan poen, dva poena, ali mislim da je stvarno borba bila... Stvarno nemam reči za ove devojke - počela je Aleksićeva.

Uspele su naše igračice da spasu dve meč lopte...

- Naježila sam se upravo. Neverovatno stvarno. Uživanje je igrati sa ovim devojkama, uživanje je biti i na Olimpijskim igrama, i svaki trenutak treba da nam bude uživanje ovde, i zato se ovako i borimo, i zato dajemo sve od sebe, i daćemo na svakoj narednoj utakmici.

Ipak, neće ovo previše uticati za plasman dalje...

- Mislim da neće uticati. Uzele smo taj bod, ali svakako, znale smo da moramo da pobedimo minimum dve utakmice. Jeste da nam se desio kiks već na drugoj utakmici, ali mislim da sa dignutnom glavom idemo u naredni meč, koji nas očekuje. Kinu dobro znamo, spremićemo se, imamo dosta vremena, i idemo jako do onoga po šta smo došli. 

Medalja Damira Mikeca i Zorane Arunović je proslavljena u stilu...

- Morali smo da proslavimo, to je tradicija, da se proslavlja svaka medalja. I pustili su nam kolo, to nismo očekivali, i stvarno je bio prelep osećaj. Radujemo se kao da smo mi osvojili.

Posetio ih je i Novak...

- Nole je bio juče za vreme ručka. Ja više ne znam ni koji je dan, stvarno uživamo i super nam je - rekla je Aleksićeva.

(Telegraf.rs)

Video: Jelena Arunović: Sada treba da slavimo ogromno dostignuće, biće vremena za dalje planove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA