Šmekerska izjava Novakovog rivala posle poraza: “Nadam se da će Đoković osvojiti zlato, zaslužio je”

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Lepe reči Nemca nakon poraza

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale na Olimpijskim igrama u Parizu, jer je savladao Dominika Kepfera sa 2:0! Po setovima je bilo 7:5, 6:3, dok će Srbin sada imati i veoma težak zadatak u vidu meča protiv Stefanosa Cicipasa.

Dominik Kepfer je pružio sjajan otpor našem teniseru u prvom setu kada je vratio jedini izgubljen brejk, a onda je nastavio da muči Novaka.

Ipak, Đoković je na kraju napravio brejk na 6:5 i tako je došao do prvog seta. Kepfer je rekao da je tu napravio veliku grešku.

- Mislim, on je veoma iskusan. Uspeo sam na 6:5 da napravim grešku bekhendom i izbacim lopticu u aut na prvom poenu u gemu, nisam to smeo, preuzeo je odatle. On je odličan igrač, sjajno riternira, uvek pritiska servis. Nisam bio spreman u drugom setu na drugom gemu, ali da, odličan prvi set, solidan drugi set sem tog jednog gema, dosta pozitivnih stvari.

Dominik Kepfer je potom upitan da li misli da Novak može da dođe do zlata.

- Nadam se da hoće, vreme je... On zaslužuje, on je jedan od najboljih ikad, ima najviše slemova, najviše nedelja na prvom mestu, veoma solidan igrač sa dosta dobrih igrača u žrebu. Tu je naš Zverev, on igra dobro, Alkaraz je tu. Na njemu je, ako igra njegov tenis ima odličnu šansu - zaključio je Kepfer.

(Telegraf.rs)

Video: Obišli smo crkvu Svetog Save u Parizu gde često dolazi Novak Đoković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    31. jul 2024 | 15:52

    Najzad da Novak dobije poštovanje od strane protivnika,za svoju sportsku karijeru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA