Milan Stamatović: "Sjajne nam vesti stižu iz Pariza, čast mi je"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ministar sporta Zoran Gajić danas je, u prisustvu visokih zvaničnika Republike Srbije, potpisao važan dokument u Srpskoj kući u Parizu

"Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što sam danas kao predstavnik opštine Čajetina i u ime predsednika opštine Milana Stamatovića, imao priliku da prisustvujem, mogu slobodno da kažem, jednom od najbitnijih događaja, ne samo za Čajetinu i Zlatibor već za celu Zapadnu Srbiju", rekao je Nikola Novaković.

Ministar sporta Zoran Gajić danas je, u prisustvu visokih zvaničnika Republike Srbije, potpisao važan dokument u Srpskoj kući u Parizu – pismo o mogućnosti domaćinstva Svetskih školskih sportskih igara 2025. godine,

Ove sportske igre doneće Zlatiboru 100.000 noćenja i priliku da se deca iz celog sveta upoznaju, druže i nauče o različitim kulturama. Takođe će doprineti promociji bogatog kulturno-istorijskog nasleđa naše zemlje. A mi kao dobri domaćini daćemo sve od sebe da ovo Svetsko prvenstvo u školskim sportovima organizujemo najbolje moguće i da svetu pokažemo Zlatibor u najlepšem svetlu.

Posebnu zahvalnost dugujemo Vladi Republike Srbije, uvaženom Ministru sporta gospodinu Gajiću i predsedniku evropske školske federacije Željku Tanaskoviću, koji su prepoznali Zlatibor kao partnera za Školarijadu 2025. godine, rekao je Novaković.

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA