"Želim da vas zamolim za jednu stvar...": Zlatna Zorana Arunović iz Srpske kuće poslala moćnu poruku naciji

 
Z. R.
Z. R.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Čista emocija u Parizu

Osvajači prve zlatne medalje za Srbiju na ovogodišnjim Olimpijskim igrama, srpski strelci Zorana Arunović i Damir Mikec bili su gosti Srpske kuće ove večeri u Parizu. 

U ulozi domaćina za zlatne strelce bili su ambasadorka Srbije u Francuskoj, njena ekselencija Ana Hrustanović, kao i ministar sporta Zoran Gajić i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković.

- Predsedniče Olimpijskog komiteta, poštovana ambasadorko... Zaista, želim da se zahvalim na ovakvom dočeku. Ovo je onaj drugi deo medalje, koji se takođe pamti i zaista ćemo mi je otvarati u našim srcima i veoma nam je drago što smo ovako obradovali naciju i što su opet, tako i posle Tokija, strelci otvorili. Nadam se siijaset i žetvi medelja.

Mi smo tu sa svim srcem da podržimo naše sportiste, da se taj broj iz dana u dan poveća i da se ovako u ovom lepom ambijentu okupljamo što više u narednim danima.

Potom, prisutnima se obratila i Zorana Arunović.

- Želim da vam se zahvalim na predivnoj podršci. Želim da se zahvalim i svima koji su bili danas. Verujte, verujte, da smo vas čuli i ako vi mislite, možda da mi ne čujemo na vatrenoj liniji. Bili ste velika snaga i veliki vetar u leđa nama koji smo bili danas, koji smo se suprotstavili Turskoj.

Potom, Arunović je sa puno emocije poslala poruku čitavoj naciji.

- Nadam se da smo ovom medaljom malo usrećili naš narod i da smo otvorili taj put do medalja za naš tim i da smo dali vetar u leđa. Čini mi se da je najteže osvojiti prvu medalju. Sada mislim da će sve ići lakše. želim da vas zamolim da podršku, koju ste davali nama, date i ostalim sportistima koji nastupaju i nadam se da ćemo se ovde još družiti.

Kompletnu atmosferu sa lica mesta možete pogledati u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Obišli smo crkvu Svetog Save u Parizu gde često dolazi Novak Đoković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA