Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika mirko
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • NekoKo

    30. jul 2024 | 22:49

    Sramotno vođenje utakmice i sramotan pristup. Poslednjih 5 minuta je sramota za sebe. Bez obzira što je pobednik bio rešen, mi smo bukvalno prestali da igramo. Leva petorka umesto da do kraja igra najjača, ona sa početka meča. U napadu bezvezno ispucavanje, neorganizovano ... ono samo da prođe vreme. Odbrana bukvalno ne postoji...Da smo igrali maksimalno i takmičarski od prvog do poslednjeg sekunda, da su izmene bile dobre, izgubili bi između 11 i 15 razlike a ne sa 26. Ameri nam zabijaju trojku u poslednjoj sekundi dok se mi u poslednja 2-3 napada bukvalno z...mo. Koš razlika je izuzetno važna. Ja sumnjam da će Amerikanci baš ovako ubedljivo pobeđivati do kraja. Videli smo ih nedavno protiv Sudana i Nemačke. Ovo kako mi igramo protiv Amera kad dođu u nekom svom top sastavu se zove skidanje gaća u startu. Ne mogu da pogode otvoren šut naši bekovi? Maše slobodna bacanja? Odustaju na pola utakmice od sistema? U jednom trenutku odbranu više i ne igraju, a u napadu lagano i nerozonsko ispucavanje kao na traci? Za to je najkrivlji selektor jer te utakmice i ne sprema, ekipu u startu pokopa a nerazumnim izmenama i pogrešnim petorkama koje igraju skoro po čitavu četvrtinu urniše naš kakav takav ritam. Bogdan i Jokić moraju da igraju mnogo više, izmene mogu da budu češće tj. manje da sede na klupi. Par minuta i odmah nazad. Selektor je kriv i zbog toga što je neke igrače prerano precrtao za sva vremena ali i zajedno sa savezom za to što su ga još petorica igrača glat u startu odbila.

  • mirko

    30. jul 2024 | 21:25

    Sve je duži spisak gradova u kojima se protestuje: Na udaru vlasti oni koji govore i pozivaju na skupove

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA