Javila se tetka Srbina koji je bio na pragu finala OI, ali je njegov partner odustao

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Naši momci su se borili do samog kraja

Jako malo je nedostajalo srpskim veslačima Martinu Mačkoviću i Nikolaju Pimenovu da se domognu finala Olimpijskih igara, međutim njih dvojica su u završnici poklekli i ispustili prvo mesto u grupi koje su dugo držali.

Na pedesetak metara pre kraja Pimenova je polako sustigao umor i on je spustio vesla u jednom momentu, pa je srpski par u finišu trke pao na četvrto mesto, koje nije bilo dovoljno za prolazak dalje.

Na društvenoj mreži "X" se oglasila tetka Martina Mačkovića, koja je tačno objasnila šta se dogodilo tokom trke.

- Tetkino dete nije danas uspelo da se plasira u finale OI u Parizu, u disciplini dubl skul. Naime sve vreme su vodili, da bi 50 metara od cilja, njegov partner Pimenov odustao spustivši vesla u vodu. Hvala svima koji su se radovali sa mnom i navijali za ove momke - napisala je Martinova tetka.

Veslanje je još jednom potvrdilo svoj surov karakter i epitet jednog od najnapornijih sportova, a našim momcima možemo samo da čestitamo. Oni će za dva dana učestvovati u B finalu.

(Telegraf.rs)

Video: "Da ostvarim san i budem finalista Olimpijskih igara": Angelina Topić pred odlazak u Pariz

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vidi

    30. jul 2024 | 21:49

    Verovatno su nabili tempo koji nisu imali snage da izguraju do kraja. Kažu da ne veslaju dugo zajedno. Biće bolje. Uspeh je što su uopšte tu.

  • Dusan Stojkovic

    31. jul 2024 | 01:20

    Ovakvih tetaka je puna Srbija, sire tu zlobu medju ljudina, navodno stite svoje rodjake a zapravo sire negativnu energiju, i kako ne to Martin odrastao covek dete, to zastitnistvo koje prelazi u patologiju je posebna stvar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA