Zvaćemo Đokovića da nam pomogne": Kapiten odbojkaša surovo iskreno analizirao poraz, poslao poruku Novaku

 
M. M.
D. U.
M. M. D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Oglasio se kapiten Orlova

Nisu odbojakši Srbije ličili na sebe u 2. kolu Olimpijskih igara i zasluženo su ubedljivo izgubili od Slovenije sa 3:0 u setovima, te im je naredni duels a Kanadom "biti ili ne biti."

Svestan je toga i kapiten Marko Podraščanin koji, doduše, nije ni krio da su Orlovi danas bili ispod svakog nivoa.

- Težak dan, baš težak dan. Sasvim zaslužena pobeda Slovenije, bili su mnogo više agresivniji i organizovaniji od nas. Poen za poen, poen za poen, pa onda dođe njihov jedan server i napravio osam poena u nizu, što je nedopustivo na ovom nivou. Iako je bila jako važna utakmica, loše smo odigrali. Toga sam se jako i pribojavao posle Francuske, gde smo bili autsajderi. Sad kad smo imali malo veći pritisak, jako loše je sve izgledalo.

Na pitanje kako je došlo do pada u igri posle onog meča sa Francuzima, Podraščanin je rekao:

- Rival je svakako zaslužan za to. Bolja su ekipa od nas, bolje rangirana, igraju ovo leto bolje od nas. Malo su grešili i dobro se branili, ja ne znam da li smo imali par blokova. Imamo par dana da se spremimo za Kanadu. Ili idemo u četvrtfinale ili idemo kući. Protiv Kanade možemo da očekujemo mnogo bolju igru, bolji servis koji je najvažninji element u današnjoj odbojci. Pripremićemo se, imamo par dana da odmorimo, mada se nismo ni umorili danas kad ovako izgubiš. Moramo boje da uđemo u meč, da igramo našu igru i da nagazimo.

Pitali su novinari Podraščanina i d ali im je na tribinama nedostajao Novak Đoković.

- Zvaćemo Novaka, to je petak ili subota. Bože zdravlja, ako je slobodan da nas bodri. Mi bodrimo druge, oni bodre nas, mi smo jedna veliki tim. Nadamo se da ćemo posle ove prve medalje osvojiti još. dajemao sve od sebe i želim da se kući svi vratimo nasmejani.

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA