Zorana Arunović zlato posvetila preminuloj Bobani: "Ovo je tvoja medalja!"

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Bilo je emocija i na dodeli medalja, gde Zorana nije mogla da suzdrži suze, a i nakon toga, kada se Zorana setila i tragično preminule Bobane Veličković

Veliki uspeh ostvarili su Damir Mikec i Zorana Arunović, koji su osvojili zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

Srpski tandem slavio je u finalu protiv rivala iz Turske, i to u poslednjoj seriji, a znali su naši predstavnici i kako da to proslave.

Bilo je emocija i na dodeli medalja, gde Zorana nije mogla da suzdrži suze, a i nakon toga, kada se Zorana setila i tragično preminule Bobane Veličković.

Upravo njoj, ona je posvetila medalju...

- Mi smo 2020.godine izgubili člana tima i više od toga, prijatelja. Govorila sam da ću uvek pričati o njoj jer nam je značila puno, zaslužila je da živi kroz nas i naš uspeh. U Tokiju sam htela da osvojim medalju kažem da je to za nju, ali koristim ovu priliku da kažem da ima svoj deo u ovoj mojoj medalji. Uspomene na nju žive i živeće dok mi što smo je voleli čuvamo sećanje na nju. Reći ću njeno puno ime da je i vi zapamtite, Bobana Momčilović Veličković - rekla je Arunovićeva.

(Telegraf.rs)

Video: Ludilo! Srbi kupili stari kombi za 1.600€ , tri dana putovali do Lila na meč sa Amerima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA