Nik Kirjos jednim odgovorom ućutkao Nadalovog navijača iz tzv. Kosova koji je vređao Novaka Đokovića

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Kakav odgovor!

Srpski teniser Novak Đoković veoma dobro je započeo Olimpijske igre u Parizu, gde je prošao prva dva kola, od čega je u drugom bio bolji od Rafaela Nadala u još jednom "teniskom klasiku", a njihovom 60. u karijeri! Ipak, Novak je tokom meča imao i "obračun" sa publikom, što je brzo završilo na društvenim mrežama, što je zakačilo i Nika Kirjosa.

Novak Đoković je na kraju meča samo stavio prst na uvo i pogledao ka publici koja je navijala protiv njega, ali koja ga je tokom meča u nekoliko navrata provocirala.

Upravo to je završilo i na društvenoj mreži "X", gde je jedan korisnik pod nazivom Fred Mejer, a koji za sebi tvrdi da je fan Rafaela Nadala počeo da proziva našeg Novaka.

- Da li postoji jedan nesrpski teniski fan koji voli ovog lika (Novaka Đokovića? Njegovo ponašanje na terenu je užasno i ne mogu da zamislim da neko uopšte i može da podržava ovakvo smeće - napisao je Mejer, koji takođe uz svoje ime ima i zastavu tzv. Kosova.

Međutim, nije dugo trebalo Niku Kirjosu da odgovori na ovaj tvit i doslovno ga ućutka.

- Ja ga volim - napisao je Nik Kirjos i doslovno je ućutkao ovog navijača Rafaela Nadala.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihajlo

    30. jul 2024 | 14:39

    Mislim da je Djokovicu dozlogrdilo da se "uvlaci" publici sa onim imitacijama i generalno zabavljanjem publike, kako bi ga iole simpatisali. Sada je dovoljno sazreo da moze da ih otera u pm ako ga ne postuju...

  • vukodlak

    30. jul 2024 | 14:46

    Veće smece ne postoji ,od vas Kosovskih albanaca ,A mržnju prema SRSKOM narodu ,koga možete da Poljubite u dupe , je vas problem ,????

  • Bole

    30. jul 2024 | 15:00

    Svaki navijac koji dode da gleda Naseg Noleta mora da zna koga je dosao da gleda i da ga pistuje kao i on njih. Ti koji ga proviciraju i mrze tesko njima sa njima samima. ljubav na kraju pobeduje tako je bilo i bice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA