Izveo kontroverzan performans na otvaranju Olimpijskih igara, a sada se izvinjava: Oglasio se "Veliki Štrumpf"

 
S. J.
S. J.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Otkrio je i zašto je bio plav...

Veliki broj komentara izazvala je svečana ceremonija Olimpijskih igara u Parizu, koja je osim sportskog dela, imala i muzički, kao i kulturni i istorijski.

Bilo je više performansa poznatih izvođača i umetnika, a jedan o kome se posebno priča i dalje jeste nastup tekstopisca i pevača, Filipa Katerina, koji je nastupio polugo, potpuno obojen u plavo, uz jarko narandžastu bradu.

Njegov nastup izazvao je lavinu komentara, upoređivali su ga sa "Velikim Štrumpfom", a sada se o svemu i on sam oglasio u razgovoru za "CNN".

- Pevao sam svoju pesmu, pod imenom "Nue". To je pesma koja govori veoma proste stvari. Da li bi bilo ratova da smo ostali goli? Možda, odgovor je ne, jer ne možeš sakriti oružje, ili revolver kada si go - počeo je Filip.

Usledilo je i izvinjenje...

- Duboko mi je žao ako je to šokiralo neke ljude, zato što mi to uopšte nije bila namera. Odgajan sam kao hrišćanin, i najbolja stvar kod hrišćanstva je opraštanje. Pitam za oproštaj, ako sam uvredio nekog, a hrišćani iz sveta, odobriće mi to, siguran sam, i razumeće da je to bio samo nesporazum. Nikada nije bilo pitanja o religiji, ili o "Tajnoj večeri"... Ne, oduvek je bilo o Dionisu.

Otkrio je i zašto je bio plav...

- Moja mama mi je uvek govorila: "Filipe, bolje je za tebe da nosiš plavo nego žuto, tako ti oči dolaze do izražaja, plavo je za tebe". Trebalo je tri sata da ofarbam celo telo u plavo, i takođe tri sata da skinem boju. 

Ipak, moguće je skinuti farbu, ali...

- Moguće je. I dalje ima tragova iz prošlosti. Čuvam ih u svom pupku - istakao je Katerin uz osmeh za "CNN".

Podsetimo, prema mnogim reportažama, njegov nastup trebalo je da predstavlja grčkog boga plodnosti, vegetacije, života, vina i uživanja Dionisa. Ipak, videli smo samo Velikog Štrumpfa...

(Telegraf.rs)

Video: Ludilo! Srbi kupili stari kombi za 1.600€ , tri dana putovali do Lila na meč sa Amerima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • teorija zavere

    30. jul 2024 | 08:23

    "Pitam za oproštaj, ako sam uvredio nekog" - kada neko kaže "ako" onda to nije iskreno izvinjenje. Takođe, ako već tvrdi da je hrišćanin onda je morao da prepozna "Poslednju večeru". Protiv ovakvih "umetnika" se najbolje bori tako što ljudi prestanu da ih gledaju. Udariš ih po džepu.

  • Sexo

    30. jul 2024 | 09:02

    Ovo sta su sada preformansi prije 30god pravac najbliza ustanova za mentalno oboljele.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA