Kako je Flavor Flav iz Public Enemy-ja postao sponzor i prvi fan ženske vaterpolo reprezentacije Amerike na OI

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

"Ovo je jedna od najvećih stvari koje sam, po mom mišljenju, mogao da uradim u životu, osim drugih dostignuća koja sam postigao u muzici", rekao je reper

Čuveni reper Flavor Flav iz grupe Public Enemy, čije je pravo ime Vilijam Džonatan Drejton Džunior, jedan je od brojnih selebritija na Olimpijskim igrama u Parizu, ali ima poseban zadatak.

On je napravio partnerstvo sa ženskom vaterpolo reprezentacijom Amerike i postao zvanično njihov prvi fan, ili kako bi Amerikanci rekli "hajp men".

Prema uslovima sponzorskog ugovora objavljenog ranije ovog meseca, Flavor Flav će se više puta pojavljivati na vaterpolo događajima u Americi svake godine, kao i da će svojim prisustvom na društvenim mrežama timu pomoći da "pojača domet sporta i angažuje novu publiku", piše NBC.

"Ovo je jedna od najvećih stvari koje sam, po mom mišljenju, mogao da uradim u životu, osim drugih dostignuća koja sam postigao u muzici. Sponzorisanjem vaterpolo tima i pomaganjem ovim devojkama, ovo je veće nego što sam osvojio Gremi", rekao je reper u intervjuu za NBC Olimpijske igre.

Flavor Flav se prvi put povezao sa timom u maju nakon što je vaterpolistkinja Megi Stefens objavila na Instagramu o tome koliko su ona i njeni saigrači išli da ostvare svoje olimpijske snove u sportu koji nije toliko popularan kao neki drugi.

"Mnogi moji saigrači nisu samo najbolji šampioni, već i nastavnici, vlasnici preduzeća, treneri, pomoćnici lekara i još mnogo toga. Neki to možda ne znaju, ali većini olimpijaca je potreban drugi (ili treći) posao da bi podržali jurnjavu za snom (uključujući i mene!), a većina timova se oslanja na sponzore za putovanja, smeštaj, podršku u ishrani, iznajmljivanje/prenoćište i jednostavno priuštivanje živi u današnje vreme", navela je Stefensova u svojoj objavi.

U komentaru na objavu, Flavor Flav je dao podršku timu koji je osvojio zlato na protekle tri Olimpijske igre.

"Kao tata devojčice i pobornik svih ženskih sportova - ja te lično sponzorišem, moja devojko... šta god ti treba. Moj menadžer je u kontaktu sa vašim agentom i ja koristim sve moje odnose i resurse da vam svima još više pomognem. To je obećanje Flavora Flava“, prokomentarisao je reper.

Iznos novca koji je Flavor Flav dao timu nije otkriven, ali Rokenrol kuća slavnih obećala je da će se njegova podrška osetiti kroz Pariz i šire.

"Biću veći od bilo koje navijačice koju su imali u životu. Navijaću za ovaj tim, i bodriću ovaj tim da osvoji zlatnu medalju", rekao je reper za Asošijeted pres ranije ovog meseca.

I svoje obećanje ispunjava. Flavor Flav je u Parizu, dajes svoju podršku vaterpolistkinjama Amerike. I druge poznate ličnosti su navijale za njih, poput supruge predsednika SAD-a Džil Bajden i reditelja Spajka Lija.

(Telegraf.rs)

Video: Ludilo! Srbi kupili stari kombi za 1.600€ , tri dana putovali do Lila na meč sa Amerima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA