Hena Kurtagić zadovoljna pobedom protiv Francuske: "Pritisak je privilegija!"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Mlada odbojkašica briljirala!

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije uspela je da savlada Francuskinje, a nakon meča je za srpske medije govorila Hena Kurtagić.

Ona je istalka da je bila nervozna na početku, ali da je na kraju sve prošlo u najboljem redu.

- Iskreno, bilo je jako lepa atmosfera, ali sam jako bila nervozna u početku, što mislim da je neka pozitivna trema pred početak Olimpijskih igara. Mislim, svi igrači sanjaju generalno da dođu ovde. Ja sam sa 19 godina, dobila sam šansu da igram na ovakvoj manifestaciji. Moram da kažem da smo odigrali dobro, s obzirom da ne treniramo inače u ovoj hali i da nismo se navikli na uslove u ovoj hali koje su, tako da smo se adaptirale što smo bolje mogli i što smo brže mogli na teren. Pokazali smo rezultate i nadam se da ćemo nastaviti i s tim u ovakvom ritmu - rekla je Hena Kurtagić.

Pošto je bila među efikasnijim odbojkašicama na meču protiv Francuskinja, pa se postavlja pitanje kako bi bilo da nije bilo nervoze i pritiska.

- Pa dobro, pritisak i privilegija, to svi kažu. Tako da mi volimo da igramo s pritiskom, čak i ja sam malo osetila nervoze, ali kad je prošao prvi set, malo smo i probili, tako da je išlo sve na bolje - uz osmeh je odgovorila.

Otkrila je kako je u ekipi biti mladi član...

- Pa ne dosta stvari, ali uglavnom ono što se podrazumeva. Hijerarhija postoji pre mene, tako da ja se održavam svega.

Telegrafu je odgovorila kako na njih utiče pritisak.

- Pa da, ovaj, kao što sam ti rekla, pritisak i privilegija, tako da mi smo dobili šansu da igramo, tako da mislim da koliko je pritisak, toliko i poverenje u pitanju od trenera i od strane igračke, ali naravno, mislim da je lako igrati sa ovakvim igračima pored sebe, koji su puni iskustva i medalja i uspeha iza sebe, tako da možemo samo da napredujemo njima, pa ne možemo da izgubimo ništa - rekla je mlada reprezentativka.

(Telegraf.rs)

Video: Ludilo! Srbi kupili stari kombi za 1.600€ , tri dana putovali do Lila na meč sa Amerima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA