Novi skandal na Olimpijskim igrama: Britanci se žale na sirovo meso, sportisti kažu da hrane nema dovoljno

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Sve to prenose ugledni listovi Ekip i The Telegraph

Novi skandal potresa Olimpijske igre, a ovoga puta zbog hrane koja je namenjena sportistima. Naime, brojni ugledni svetski listovi pišu o žalbama takmičara da obroka nema dovoljno, a Britanci su otišli i jedan korak dalje i istakli da se služi sirovo meso.

Ovaj drugi deo ne treba mnogo da čudi, jer Francuzi generalno konzumiraju nešto sirovije meso, što očigledno ne odgovara takmičarima i delegacijama.

Ipak, francuski list Ekip piše da su u nedostatku i meso sa roštilja i jaja, a izvršni direktor ekipe Velike Britanije, Endi Anson se požalio da su sportisti sa Ostrva jeli sirovo meso.

- Na početku Olimpijskih igara u selu postoji problem sa hranom koje nema dovoljno - podvukao je Anson za The Telegraph.

Britanci su morali da angažuju ketering za svoje sportiste kako ne bi morali da jedu u olimpijskom selu i kako ne bi bilo daljih žalbi na hranu.

Navedeno je i da će se dnevno poslužiti oko 40.000 obroka, ali očigledno je da to nije dovoljno za sve sportiste. Neće biti prženih krompirića zbog korišćenja friteze i avokada zbog toga što su preveliki troškovi njegovog uvoza.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači iz Južnog Sudana razvili srpsku zastavu, pa nasmejali sve: "Pljeskavica, zdravo, srećno"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA