Najlepša priča sa Olimpijskih igara: Teniserka i njen dečko izbacili prve nosioce u Parizu

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Aleksander Zverev već završio svoju priču u miks dublu sa Laurom Zigemund

U miks dublu na Olimpijskim igrama u tenisu možda smo odmah dobili i najlepšu priču. Da ljubav zaista može da uradi sve pokazali su danas Tomas Mahač i njegova devojka Katerina Sinjakova, koji su zajedno uspeli da izbace prve nosioce - Aleksandera Zvereva i Lauru Zigemund sa turnira - 2:0 (6:4, 7:5)!

Možda je bilo i pomalo čudno što su uopšte Nemac i Nemica bili prvi nosioci, ali su Mahač i Sinjakova bez dileme potvrdili da funkcionišu sjajno kao par i tandem na teniskom terenu.

Zanimljivo je da je Sinjakova baš zaređala sa uspesima u dublu, jer je pobeđivala na Rolan Garosu i Vimbldonu ove godine, tako da sa Tomasom pokušava da donese novu medalju Češkoj Republici.

Prvi set doneo je rani brejk koji su Čeh i Čehinja uspeli da sačuvaju, dok je u drugom sve krenulo dobro po njih, ali su Aleksander i Laura uspeli da se sačuvaju u poslednji čas i da uzvrate brejkom.

Međutim, Tomas i Katerina su uspeli da u 11. gemu još jednom oduzmu servis rivalima i da tako prođu dalje u četvrtfinale.

Tamo će ih sačekati pobednik meča Kei Nišikori / Ena Šibahara (Japan) - Eudar Rože-Vaselan / Karolin Garsija (Francuska).

(Telegraf.rs)

Video: Navijači iz Južnog Sudana razvili srpsku zastavu, pa nasmejali sve: "Pljeskavica, zdravo, srećno"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA