Najteži mogući rival do četvrtfinala preti Novaku: Za 53 minuta počistio nemoćnog Britanca

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Monstruozan je bio Grk

Mislili smo da nećemo gledati kratke duele poput onog Novakovog iz prvog kola Olimpijskih igara, ali nam je teniski turnir priredio jednako "dugačak" meč. Stefanos Cicipas je doslovno počistio Danijela Evansa i porazio ga sa 2-0 (6:1, 6:2) za svega 53 minuta.

Neočekivano lako je Grk izašao na kraj sa Britancem i u oba seta je sa po dva brejka odvojio protivnika na bezbednu distancu.

Samo jednu brejk šansu Cicipas nije iskoristio, dok Evans čak nije ni obezbedio sebi priliku da oduzme servis rivalu, pa je od takmičenja morao da se oprosti već posle tri dana.

Stefanos je potencijalni rival Đokoviću u četvrtfinalu, a pre toga će u osmini igrati protiv boleg iz susreta Sebastijan Baez - Bendžamin Hasan.

Podsetimo da se olimpijski turnir ne igra za ATP niti WTA bodove, ali je svakako stvar prestiža učestvovati na ovakvo velikom takmičenju.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dac

    29. jul 2024 | 19:06

    Zna Nole kako da pobedi grka. 💪

  • STOJKE

    29. jul 2024 | 20:10

    A dobro došao u četvrtfinale. A Nole će se već nekako snaći sa njim. Ako hoćeš zlato,sve pre finala i Alkaraza mora biti laganica.I biće,idemo Noleeee...!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA