Španci prozvali Đokovića zbog jednog poteza: "Novače, ovo je bilo previše za tebe i Nadal to ne zaslužuje"

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 12

Nisu u Španiji srećni zbog toga

Potez koji je Novak Đoković izveo u finišu meča protiv Rafaela Nadala, kada je stavio prst na uvo posle brejka za 5:4, i te kako je naljutio i španske medije koji smatraju da je Srbin pogrešio!

Iako ova Novakova reakcija nema nikakve veze sa samim Nadalom, već je upućena ka publici, španski "AS" je u krupan plan na naslovnoj strani stavio ovu situaciju i prozvao Srbina.

- Novače, ovo je bilo previše za tebe i Nadal to ne zaslužuje. Neprikldan gest koji je iznervirao celu Španiju - bio je naslov pomenutog medija, dok su kroz kratko objašenjenje video snimka stavili:

- Već sa 3:0 u drugom setu napravio je kritičan potez kada je imao meč u džepu, ali ono što je uradio kada je poveo sa 5:4 nije na nivou legende Manakora.

Novak Đoković Foto: Printskrin/AS

Inače, "AS" je u izveštaju meča napisao:

- Nadal se oprašta od žreba singla na Igrama. Ali ne i na Rolan Garosu, gde će nastaviti da se bori za medalju u dublu sa Alkarazom, dok Srbin juri za 'zlatnim slemom karijere', Težak dan. Predvidljivo, ali ono kome Balearac nije okrenuo leđa. Iz tog razloga, uvek, hvala puno, Rafa.

- Bio je to Nadal-Đoković u kojem je Đoković bio Đoković, a Nadal nije bio Nadal. Bio je Rolan Garos ali nije bio Rolan Garos na kom Španac ima statuu ispred kapije 1 gde se navijači klanjaju i gde je osvojio 14 titula. Bio je to Nadal-Đoković koji je verovatno zatvorio eru, koja se možda više neće videti i koja se završila za 1:43 sati, sa 6-1 i 6-4.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    29. jul 2024 | 17:40

    Vidi molim te. Šta je trebalo,da plače za Nadalom. Koliko je puta bilo loše Noletu a on raširenih nozdrva kao bik "bamos". E pa bamos

  • Spanci

    29. jul 2024 | 17:04

    Sta da se radi,Djokovic je Srbin,kao sto je vojvida Mišic,Stepa Stepanovic,Njegos,...

  • stojadin pavlovic cole

    29. jul 2024 | 17:31

    Sta da radimo tako je kako je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA