Nadala iznerviralo jedno pitanje: "Svaki dan! Ljudi, svaki dan me to pitate! Javiću vam..."

 
M. M.
D. U.
M. M. D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Žuljaju Španca ti razgovori o penziji

Izgubio je Rafael Nadal klasik protiv Novaka Đokovića u 2. kolu Olimpijskih igara, što se donekle i očekivalo uzimajući u obzir trenutnu situaciju španskog tenisera!

Novak je prvi set dobio ubedljivo rezultatom 6:1, Nadal se malo probudio u nastavku i posle 4:0 u drugom izjednačio je na 4:4. Međutim, to je bilo sve i morao je da pruži ruku Đokoviću.

Upitan posle duela šta je presudilo i šta je bila razlika, Rafa je rekao:

- Sve. Nisam bio u stanju da ga stavim u težak položaj. Nisam imao kvalitetne poteze i pokrete, nisam mogao da ga izvučem iz zone komfora. Morao sam da šaljem kvalitetnije lopte. Nisam i on je na kraju u svakom segmentu bio boji od mene od početka do kraja. Imao sam neku reakciju kasnije, ali to nije bilo dovoljno - rekao je Španac i osvrnuo se na publiku:

- Uvek se osećam kao kod kuće, kad sam ovde. Specijalan je osećaj, davali su mi energiju, ne mogu dovoljno da im se zahvalim. Neverovatno je imati ovakav osećaj kad je u pitanju publika na mom omiljenom mestu.

Opet je Rafu iznerviralo pitanje o penziji

- Svaki dan, ljudi svaki dan želite da se penzionišem. Hej, pokušavam da uradim najboje svaki dan. Ne mogu svakog dana da razmišljam da li mi je to poslednji meč ili ne. Dajem sve od sebe i moja odluka će biti kad ću da odustanem. Javiću vam. Pretrpeo sam dosta povreda tokom poslednje dve sezone, ako osetim da nisam spreman da nastavim dalje, staću i javiću vam. Ne mislim svaki dan o tome.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dobro

    29. jul 2024 | 17:00

    Ajde sad se odmori,nije ti lako,a Novaku je bio pakao u Australiji samo da bi ti pobijedio,nijesi ga podržao.Covjek se radja Rafa.

  • Bratimir bobar

    29. jul 2024 | 17:10

    Pa kad ćeš u penziju Rafa

  • нибрС

    29. jul 2024 | 18:21

    Нисам сигуран да би ти попут Нолета смањио гас и дозволио му да се колико толико часно опрости, као што је он теби омогућио...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA