Đoković posle pobede nad Nadalom: "Publika ga vratila u život, ali sam odigrao savršen meč!"

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Još jednom, veliko bravo Nole!

Srpski teniser Novak Đoković je veoma lako slavio protiv Rafaela Nadala u drugom kolu Olimpijskih igara sa 2:0, po setovima 6:1, 6:4 nakon jednog sata i 43 minuta igre. Ovo je našem Noletu i jedna od najubedljivijih pobeda našeg tenisera protiv najvećeg rivala

Đoković i Nadal su ovde u Parizu odigrali njihov 60. međusobni meč, a Novak je slavio po 31. put, čime je samo dokazao da je ipak on najbolji teniser ikad.

Nakon meča, Novak je bio izuzetno zadovoljan onim kako je odigrao ovaj meč.

- Moralo je da se zakomplikuje, tako to biva u našim duelima pogotovo na velikim stadionima, turnirima. Na ovom smo odigrali dosta na Rolan Garosu, ima dosta bolji skor u odnosu na nas dvojicu kada je u pitanju šljaka. Ali, poslednjih četiri ili pet godina sam uspevao da pronađem rešenja, nismo igrali dve godine, bio je dosta povređen, osetilo se. Udara lopticu odlično, ali kretnja... Publika se umešala, podržala ga, vratila ga u životu, počeo je da igra dobro, ja sam se povukao.

- Počeo sam da sumnjam u svoje udarce, dozvolio sam da preuzme poziciju na terenu. Kad sam ga brejknuo sa starim lopticama, znao sam da ću doći na ovu stranu, ako nađem dobre servise kao što sam imao na meč loptu, da će biti sve u redu. Osim ta četiri gema od 4:0, igrao sam savršen meč i zadovoljan sam.

Kako dalje nakon žreba?

- Naravno da je rasterećenje, olakšanje kada nemate njega na putu kada je u pitanju šljaka na Rolan Garos, kad sam video žreb, znao sam da će biti teško. Bio sam spreman pred OI sam trenirao dobro, odigrao sam odlično, imao vremena da se spremim za Nadala i to rezultat i igra pokazuju.

(Telegraf.rs)

Video: Obišli smo crkvu Svetog Save u Parizu gde često dolazi Novak Đoković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA