Navijači besni zbog TV prenosa meča Đoković - Nadal: "Zar je moguće da ste ovo pustili dok oni igraju?"

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Važnije su im bile reprize, kao da su zaboravili da je meč počeo...

Ljubitelji sporta širom sveta ujedinili su se u osudi emitovanja Olimpijskih igara na australijskom "Kanalu 9", pogotovo zbog onoga što su uradili tokom meča između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala!

Umesto da u udarnom terminu gledaju teniski spektakl, navijači su kod kuće gledali snimke nekih ranijih sportova i medalja koje je Australija osvojila.

Tu je repriza pobede ženske reprezentacije protiv Zambije, zatim intervju sa žes Foks koja je osvojila svoju prvu zlatnu medalju u kajaku.

Sve to su emitovali dok su Đoković i Nadal izlzili na teren,. a kada su se navijači ponadali da će ipak gledati početak meča na TV ekranu je usledila repriza skejtborda koji je završen nekoliko sati ranije.

"Kanal 9" je navodno platio neverovatih 305 miliona dolara za prava za prenos narednih pet Olimpijskih igara, a na meč Novaka i Nadala uključili su se, prema rečima na društvenim mrežama, tek pred kraj prvog seta. Dovoljno da se navijači razbesne.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    29. jul 2024 | 15:15

    Pa kad nemaju RTS ko mi

  • Doktor

    29. jul 2024 | 17:00

    A što mislite da je RTS bolji. Juče od 11,00 igraju Južni Sudan i Portoriko (naša grupa) a oni pustili neke verski dokumenatarni program. Toliko su iznervirali gledaoce, da i oni koji bi u budućnosti odgledali nešto na tu temu, to sigurno neće uraditi. Ima li tamo neko mozga i bar malo malo sluha za to šta bi gledaoci želeli u datom trenutku da gledaju ili neko namerno ovakvim postupcima nervira građane.

  • Sasa

    29. jul 2024 | 16:55

    Mogli su na eurosport. Sada ima 9 kanala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA