Kamera snimala srpske sportiste dok je Hrvat osvajao medalju: Pogledajte njihovu reakciju na tribinama

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Zorana i Damir bodrili Mirana u parizu

Nakon Srbije, i Zorane Arunović i Damira Mikeca, prvu medalju na Olimpijskim igrama osvojila je i Hrvatska čiji strelac Miran Maričić je uzeo bronzu!

Maričić je u finalu vazdušne puške na 10 metara osvojio 230 bodova, a zanimljivo je da su ga upravo Zorana i Damir bodrili sa tribina.

Naime, kamera je u jednom trenutku uhvatila srpski par kako aplaudiraju zbog rezultata Hrvata, raduju se i viču "bravo."

Zorana i Damir su nešto ranije bili sjajni u disciplini miks parova sa vazdušnim pištoljem, plasirali sus e u finale koje je na programu u utork ujutru - što automatski znači da imaju najmanje srebro u džepu.

A kada je u pitanju Maričić, on je 1997. godište, rođen je u Bjelovaru. Bio je svetski juniorski prvak, te višestruki osvajač medalja na svetskim i evropskim prvenstvima.

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Via

    29. jul 2024 | 14:04

    Ma lagano,oni ce da to proslave sa braćom šipcima uz povike "ubi Srbina" ...Msm svaka čast na ljudskom gestu ali sa druge strane nikad nista ljudsko doziveli nismo!!!!

  • Gagi

    29. jul 2024 | 13:47

    Vazda smo bili budale nikad se opametiti necemo kod vazi ona ko tebe kamenom ti njega cvecem zato uvek i n......mo.

  • Jaca gr.

    29. jul 2024 | 14:03

    Ponosna sam Na Zoranu i Damira. Zelim takvu Srbiju, jaku i Demokratsku!!! Volim kada cujem da se sportisti vole i druze, bodre bez granica, racizma i mrznje, sramne politike...Kao sto sam ja volela i volim Hrvate, kao sto oni dolaze u Srbiju i provode se...Kada bih bila neko, nikada do tog kobnog rata ne bi doslo!!! Samo primitivci ratuju a pametni i unapredjeni tapsu jedni drugima!!! BRAVO HRVATSKA, ZASLUZENO!!! 🇭🇷🇷🇸🇭🇷🇷🇸🇭🇷🇷🇸🇭🇷🇷🇸🇭🇷🇷🇸🇭🇷🇷🇸🇭🇷🇷🇸🇭🇷🇷🇸🇭🇷🇷🇸🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA