Lebron besneo na sudije: Nisu mu dali da uđe u igru, ali su popustili kad je pomenuo da je Srbija uradila isto

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Sve se dešavalo na kraju prvog poluvremena

Lebron Džejms, najveća zvezda američkog "drim tima", imao je u nedelju raspravu sa sudijama tokom meča 1. kola Olimpijskih igara protiv Srbije!

Ameri su ubedljivo slavili sa +26 (110:84), dok je Džejms pažnju privukao u finišu prvog poluvremena - na šest sekundi do kraja.

Krenuo je Lebron da uđe u igru, skinuo je duks i uputio se ka parketu, ali su ga sudije zaustavile i nisu mu dale. Džejms je najpre tražio objašnjenje, da bi razgovor postajao sve žustriji.

- Lebron ima način da pobeđuje u raspravama sa sudijama, a upravo je dobio još jednu. Nisu hteli da ga puste da uđe pre poslednjeg napada prvog poluvremena koji je odigrala Amerika, ali nakon argumentacije da je Srbija uradila slično, Lebronu je dozvoljeno da uđe u igru - napisao je "Njujork Tajms" u svom tekstu kao objašnjenje.

Džejms je, na kraju, uspeo da asistira Kevinu Durentu za konačnih 58:49 na poluvremenu, dok je as Lejkersa meč završio sa 21 poenom.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA