Neviđena scena na OI: Nepoznat muškarac uskočio u bazen pre trke za žene i za 20 sekundi postao heroj

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Razlog je neverovatan...

Preliminarne kvalifikacije u disciplini 100 metara prsno za žene ostaće upamćeno na ovim Olimpijskim igrama po nepoznatom muškarcu koji je za 20 sekundi stekao svetsku slavu!

Naime, tokom kratke pauze između dve trke, jedan čovek šetao je pored bazena, video nešto unutra, skočio i za 20 sekundi napustio bazen sa "nepoznatim" predmetom.

Na kraju se ispostavilo da je u pitanju kapa koju je jedna od takmičarki nešto ranije izgubila, dok je nepoznati muškarac dobio gromoglasne ovacije navijača koji su mu klicali.

Nikom nije bilo jasno ko je čovek koji je neočekivano završio u bazenu, dok mediji prenose da se posle nekolimko sati istrage ispostavilo da je u pitanju jedan od "Speedo" spasilaca. Međutim, nije želeo da mu se ime otkrije.

U međuvremenu je dobio i nadimak - Bob the Cap Catcher - a video je neverovatnom brzinom postao viralan na društvenim mrežama i možete ga pogledati OVDE i u tekstu ispod:

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    29. jul 2024 | 09:53

    E baš je heroj. To jeste za te zapadnjake senzacija. Da je skočio neki salto kao Kiki pa ajd...

  • bruka od olimpijade

    29. jul 2024 | 10:37

    Ovo je najgora olimpojada u istoriji..od samog otvaranja do ovoga sto gledamo 3 dana..uzas i cekamo da na kraju bude vecih skamadala izreziranih pa da se okrive..znate evc ko

  • Boža zemunac

    29. jul 2024 | 11:57

    Satanistička olimpijada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA