"Teško je kada vam Durant da 16 poena za osam minuta": Marinković istakao glavni problem Srbije protiv Amera

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Vanja kaže da je tim odigrao sasvim korektno

Košarkaši Srbije doživeli su težak poraz od Amerikanaca na otvaranju Olimpijskih igara na stadionu "Pjer Moroa" u Lilu, pošto su izgubili sa 84:110.

Trojke su bile problematične kada je naš tim u pitanju, a Vanja Marinković je dao i prvu analizu ove utakmice medijima.

Ističe da je tim generalno odigrao jako dobro, ali da Amerikanci jednostavno nisu tim koji će ispustiti razliku koju stekne u ranoj fazi meča.

- Da, dobro... Mislim da smo igrali dobro prvo poluvreme, mislim da je veliku razliku napravio Kevin Durent i naše izgubljene lopte. Mislim da smo odigrali sasvim korektnu utakmicu sa velikom borbom, ali kada uđete u seriju izgubljenih lopti i kad vam Durant da 16 za osam minuta, teško je igrati na tu razliku. Oni su dobar tim da bi tu razliku ispustili. Možda je moglo bolje, idemo dalje, igramo sad sledeću sa Portorikom. Trebamo njih da dobijemo, da vidimo šta će dalje biti u Parizu. 

(Telegraf.rs)

Video: Ludilo! Srbi kupili stari kombi za 1.600€ , tri dana putovali do Lila na meč sa Amerima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    28. jul 2024 | 20:01

    Nije problem izgubiti od jačeg, ali je sramota da se toliko uplašite dok vas Amerikanci tuku, ponižavaju i nepristojno gestikuliraju kao da vas siluju, a da se vi pognutih glava predate. Ti Marinkoviću, uz Milutinova, Gudurića i Bogdanovića koji je po ko zna koji put u jačoj utakmici zakazao u katastrofalan procenat šuta i bezbroj izgubljenih lopti ste bili najgori na terenu. Nažalost, nemamo vodju i kapitena kao što je bio Teodosić koji ima drskosti i hrabrost da se pobije, uzvrati i da bez respekta podigne ekipu.

  • Xsxxd

    29. jul 2024 | 11:09

    A ti ,Micic,Milutinov, Guduricmogli bi da date neki kos makar I slucajno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA