Ovo čeka ceo svet: Evo kada igraju Novak Đoković i Rafael Nadal na Olimpijskim igrama u Parizu!

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Sve je spremno za spektakl

Priželjkivali su teniski fanovi spektakl u Parizu između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala u drugom kolu Olimpijskih igara, a isti su i dobili. Srbin je dobio Metjua Ebdena, a Španac je bio bolji od Martona Fučoviča i tako su zakazali međusobni duel, možda i poslednji u njihovim profesionalnim karijerama!

Kako bi stvari bile mnogo lepše za iste teniske fanove, Nadal i Đoković će igrati meč u Parizu, na šljaci, gde je Španac i živa legenda, pošto je čak 14 puta osvojio Rolan Garos, Grend slem koji se igra upravo u prestonici Francuske.

Đoković i Nadal su tokom karijere već dosta puta vodili teniske bitke, a ovo bi mogla da bude i njihova poslednja, s obzirom na to da se sve više spekuliše o kraju karijere Španca.

Organizatori su svesni da čitav svet čeka ovaj duel, zbog čega su odlučili da ih stave u idealan termin.

Novak i Rafa će izaći u ponedeljak, 29. jula na teren drugi na teren Filip Šatrije, što znači da će igrati oko 13 časova i 30 minuta! Pre njih igraju Iga Švjontek i Bjan Peri.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos u neverici kad su Delije podigle koreografiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драган

    28. jul 2024 | 21:21

    Надајмо се великом спектаклу!

  • Dabovski

    28. jul 2024 | 23:47

    Namzan je Nadal,folira kao da li će moći a svestan je da mu je ovo šansa jer se igra na šljaci i to u Parizu gde je puno puta pobedio i zna teren u dušu a olakšavajuća okolnost je što se igra u 2 dobijena seta. On nema šta da traži na 3 dobijena seta jer nema snage za to ali na 2 može na foru da prodje. Nadam se da će da ga odvali Novak,jer bi mu to dalo na samopouzdanju i pored toga što Nadal nije onaj stari,ali ako ga dobrano pobedi ima da nabilduje psihu i onda ko zna može i do zlata!!!

  • 1986

    28. jul 2024 | 23:40

    Срећно Ноле, ал ја то не смем да гледам 🫣🫣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA