Gledaćemo meč Đoković - Nadal na Olimpijskim igrama! Španac dobio Fučoviča i zakazao duel s Novakom!

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 4

Spektakl nas očekuje u Parizu

Španski teniser Rafael Nadal uspeo je da se plasira u drugo kolo u singlu na Olimpijskim igrama, pošto je sa 2:1, po setovima 6:1, 4:6, 6:4 bio bolji od Martona Fučoviča! Nadal je na ovaj način uspeo da zakaže i spektakl protiv Novaka Đokovića u drugom kolu!

Verovatno ne postoji teniski fan na ovom svetu koji nije navijao da Španac dobije Fučoviča i tako zakaže duel sa Novakom Đokovićem, što će biti izgledna prilika i za "poslednji ples" ova dva tenisera, pogotovo jer se Španac već dugo muči sa povredama.

Hteli su navijači, sada su to i dobili, gledaće još jednom Nadala i Đokovića i to ni manje ni više nego na šljaci u Parizu gde je Španac živa legenda.

Pariz Olimpijske igre 2024 Novak Đoković, Rafael Nadal Foto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Što se tiče samog meča između Nadala i Fučoviča, Rafa je odlično startovao, reklo bi se čak i savršeno.

Prepustio je protivniku samo jedan gem i rutinski je osvojio ovaj set. Ipak, zaigrao je Mađar dosta bolje u drugom setu, povratio se u igri totalno.

Već u drugom gemu drugog seta je došao do brejka, što mu je dalo i ogromnu prednost u ovom delu igre. Odlično je servirao, nije dopustio Nadalu da mu pripreti, sve dok mu Nadal nije uzeo brejk u prvoj prilici koju je imao za to.

Vratio se Nadal na 5:4, ali je odmah i ispustio svoj servis. Otišlo se u treći set, a oba tenisera su imali dosta problema na svojim servisima. Fučovič je prvi servirao, susreo se sa dve brejk lopte, ali je obe odbranio. Onda je i u svom drugom servis gemu imao dve brejk lopte Nadal, ali je i to Mađar odbranio.

Potom, Nadal uzima brejk i prelazi u vođstvo od 3:2, dok uspešno brani servis.

Pokušavao je Fučovič da uzvrati, ali, Španac je ostao siguran u ovom setu i tako je zakazao duel sa Novakom Đokovićm.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos u neverici kad su Delije podigle koreografiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    28. jul 2024 | 18:09

    Da Novak poveća razliku u pobedama...

  • A

    28. jul 2024 | 20:31

    Za kada je zakazano?

  • Baba

    28. jul 2024 | 20:42

    Ja imam utisak da Nadal naseg Novaka mrzi. Strasno koliko je taj covek licemeran, sluzi se malverzacijama. Ni malo ne zasluzuje pidtovanje kao osoba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA