Sara Ćirković zagrmela nakon ispadanja sa OI: "Sudije nisu bile fer, oštetili su me!"

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Smatra da je pobeda bila njena

Jedna od najperspektivnijih srpskih bokserki Sara Ćirković juče je ostala bez plasmana u narednu fazu, nakon što je poražena od Jutamas Džitpong sa Tajlanda.

Ona je napisala opširnu poruku na Instagramu, gde se zahvalila, svojim ljudima i istakla da sudije nisu bile fer.

- Moje putovanje na Olimpijskim igrama u Parizu 2024 se završilo. Ne mogu rečima opisati koliko sam razočarana i koliko mi je teško. Prosto ne mogu da verujem da sam izgubila na startu Olimpijskih igara. Smatram da sam juče uradila sve što je do mene i sve što je apsolutno bilo potrebno da odnesem pobedu. Nažalost, sudije nisu bile fer. Oštetili su me i uskratili mogućnost da ostvarim svoj san. Samo ću to reći. Videla sam sebe na postolju sa medaljom oko vrata. Sanjala sam to, verovala čvrsto. Ovaj put nije bilo dovoljno.

Na kraju je poslala poruke zahvalnosti...

- Nemam šta da dodam sem da se zahvalim svima na podršci, zaista sam imala veliki vetar u leđa, hvala puno mojim ljudima. Bilo kako bilo, verujem da će sve jednog dana biti na svom mestu, jer nikad ne možemo biti sigurni na koji dobar put će nas loša sreća dovesti. I uvek, hvala Mu na svemu - napisala je Sara na Instagram profilu.

(Telegraf.rs)

Video: Ludilo! Srbi kupili stari kombi za 1.600€ , tri dana putovali do Lila na meč sa Amerima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JO

    28. jul 2024 | 16:24

    Da si ti nju prikucala 3 puta kako valja ne bi se sudije ni pitale.

  • 534

    28. jul 2024 | 16:24

    U sportu su uvek krive sudije. Na poslu me mrzi šef, u školi ne valjaju profesori... sve u svemu ja sam idealan ali su svi oko mene naopaki.

  • Ivan

    28. jul 2024 | 16:43

    Ko je gledao mec zna da je ovo istina, Sara je bila agresivnija i bolja sve tri runde, ali Tajlandjanka je iz nekog razloga morala da pobedi, u svakom slucaju, u ovom sportu nema mernog pokazatelja za publiku u vidu ostvarenih bodova, i zato i ne treba da bude Olimpijski sport.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA