Srbija - SAD, košarka, Olimpijske igre Foto: Tanjug / AP

Košarkaši Srbije doživeli debakl od Amera: Orlovi bez rešenja za magiju Durantule, "drim tim" nas dobio sa +26

 
 
 ≫ 
  • 49

Košarkaši Srbije doživeli su težak poraz u prvom kolu Olimpijskih igara u derbiju protiv selekcije Sjedinjenih Američkih Država u Lilu. Jednostavno, "drim tim" je zablistao i pokazao zbog čega je jedan od najvećih favorita za zlatnu medalju - 84:110!

Nije realno šta je sve pogađao Kevin Durant u prvom poluvremenu i upravo je on bio "glavni i odgovorni" reditelj te velike prednosti i ogromnog broja poena koje su Ameri postigli u prvom poluvremenu.

Imao je 21 poen na svom kontu uz besprekoran učinak od 3/3 za dva poena, zatim 5/5 za tri poena i indeks korisnosti od 22 poena. Ali šta reći na to da je i Lebron Džejms takođe imao 100% učinak sa 12 poena i 4/4 za dva i 1/1 za tri poena uz tri skoka i pet asistencija.

Sve u svemu, parirali su naši momci zaista koliko su mogli. U prvoj četvrtini su i vodili, a u drugoj su prilazili ponovo jako blizu iza leđa Amera.

Krivca za poraz treba tražiti u očajnom šutu za tri poena (9/37), koji jednostavno nije bio na tom nivou potrebnom da bi se pariralo Amerima koji su imali 18/32 sa distance.

Na kraju je Kevin Durant završio sa 23 poena, dok Lebron stigao do 21. Najefikasniji u redovima Srbije bio je Nikola Jokić sa 20 poena i osam skokova.

Prva četvrtina krenula je kao iz snova. Na krilima Alekse Avramovića naša reprezentacija poletela je do prednosti od 10:2, koja je nažalost vrlo brzo sustignuta onog momenta kada su Amerikanci krenuli da šutiraju sa perimetra.

Jedna, druga, treća, četvrta, peta, šesta trojka... Da ne idemo dalje od toga, ali Stef Kari, a onda i Lebron Džejms su se potrudili da se razlika brzo anulira i pređe na stranu Amerike, sve dok to nakratko nisu prekinuli Nikola Jokić, Ognjen Dobrić i Nikola Jović svojim pogocima.

Međutim, ponovo je stao napad Srbije u poslednjem minutu ovog uvodnog kvartala, što je bilo dovoljno da Amerikanci steknu plus od pet poena posle prve četvrtine.

Druga deonica krenula je prilično loše po Srbiju, koja je dopustila da Amerikanci na momente odu i na dvocifrenu prednost. Tek u završnom delu došlo je do buđenja Orlova koje je bilo pokrenuto trojkom uz prekršaj nad Ognjenom Dobrićem, a zatim i pogocima Bogdana Bogdanovića.

Mogla je situacija da bude daleko povoljnija na poluvremenu, ali se opet pojavio taj Kevin Durant i čak je uspeo i da nam ubacio koš uz zvuk sirene i tako donese devet razlike koliko je stajalo na semaforu na velikom odmoru.

Srbija - SAD, košarka, Olimpijske igre Foto: Tanjug / AP

Treća četvrtina krenula je u skoro potpunom egalu. Niti je naš tim uspevao da spusti razliku na manje od osam poena, niti su Amerikanci odlazili preko +15. Jednostavno se "plivalo" na sličnim talasima i Pešić je shvatio da nešto mora da menja polovinom ovog perioda kada su košarkaši SAD opet počeli da odlaze.

Nažalost, ništa se nije promenilo. Amerikanci su nastavili da "zatrpavaju" koš i na deset minuta do kraja stigli su do maksimalne prednosti od 19 poena.

Četvrta četvrtina nažalost nije donela nikakav pomak osim toga da je Kevin Durant uspeo da promaši svoj prvi šut na utakmici. Razlika je uspela da probije i tu granicu od 20 poena, a Orlovi su nastavili sa lošim procentima na šutu za tri poena.

Neće smeti Pešićev tim nikako da ponovi ovu igru na utakmicama protiv Portorika i Južnog Sudana koji nam slede do kraja grupne faze.

STATISTIKA UTAKMICE

Srbija - SAD 84:110 (20:25, 29:33, 16:26, 19:26)

Dvorana: "Pjer Moroa", Lil

Gledaoci: 18.000

Sudije: Joan Roso (Francuska), Hulio Anaja (Panama), Martins Kozlovskis (Letonija)

Srbija: Plavšić, Petrušev 4, Jović 5, Bogdanović 14, Marinković 6, Dobrić 13, Jokić 20, Micić 11, Gudurić, Davidovac, Avramović 10, Milutinov 1

SAD: Kari 11, Edvards 11, Džejms 21, Durant 23, Vajt 2, Halibarton, Tejtum, Embid 4, Holidej 15, Adebajo 4, Dejvis 7, Buker 12

Najnovije
19:08

KRAJ UTAKMICE Srbija - SAD 84:110

Poene je sada postigao i Bogdanović, zatim i Lebron Džejms, koji je fauliran do strane Marinkovića.

I dodatno bacanje je realizovano.

Nema trojke Vase Micića.

Trojka Karija i to je to.

19:06

Q4 (10') Srbija - SAD 82:104

Trojka Marinkovića, trojka Holideja. Razlika dođe "na isto".

19:03

Q4 (9') Srbija - SAD 79:101

Trojka Devina Bukera, stotka, +22. Tajmaut Svetislava Pešića.

19:03

Q4 (8') Srbija - SAD 79:98

Dvojka Dejvisa, potom i trojka Bogdanovića. Lebron promašuje trojku, lopta mu se vraća, ali trojka Devina Bukera.

Izgubljena lopta Bogdana Bogdanovića, nesporazum naših igrača. Lopta je samo otišla u aut.

Nema trojke Džrua Holideja, na svu sreću. Ali nema trojke ni za Bogdanovića. Na drugoj strani polaže Holidej na asistenciju Devina Bukera. Još malo više od dva minuta do kraja.

19:00

Q4 (7') Srbija - SAD 76:91

Dva poena Karija, onda Bem Adebajo promašuje trojku, ali Bogdanović gubi loptu... No i Lebron gubi loptu, a nakon toga trojka Marinkovića i tajmaut Stiva Kera.

18:56

Q4 (5') Srbija - SAD 73:89

Micić sam za tri posle tajmauta! A onda promašuje Kari i evo i Jokića... Smanjujemo na 13 razlike, a i to je važno zbog pravila FIBA i toga ko prolazi dalje.

No, nažalost, kao i uvek, trojka. Džru Holidej.

18:54

Q4 (4') Srbija - SAD 68:86

Milutinov će imati dva bacanja posle prekršaja "Obrve". Pogodio je samo drugo.

Bem Adebajo nakon toga ne pogađa za dva, ali Jokić je precizan za dva posle promašaja za tri. Tajmaut Stiva Kera.

18:52

Q4 (2') Srbija - SAD 65:86

Neiskorišćen napad Srbije, a onda srećom i izbuljena lopta Amera. Adebajo je napravio faul nad Jokićem. Onda koš Adebaja posle promašaja Gudurića za tri poena na drugoj strani za nas.

Gudurić promašuje, Srbija hvata skok naš tim, ali promašuje i Nikola Jokić. I promašio je Kevin Durant prvi put na ovoj utakmici, ma da li je moguće...

18:47

Q3 (10') Srbija - SAD 65:84

Ni Jović nažalost ne pogađa, a Amerikanci na drugoj strani nastavljaju da povećavaju razliku. Bem Adebajo je pogodio. Micić ne može da ubaci trojku, naši kao da su pali i u tempu i u agresivnosti.

Trčimo previše, Jović promašuje za tri poena, novi skok Amerikanaca.

Dvojka Edvardsa na pet sekundi do kraja... Micić ne pogađa, baš težak rezultat na kraju treće deonice.

18:45

Q3 (9') Srbija - SAD 65:80

Jović je pao na šutu za tri, ništa ne sude sudije. Ukradena lopta Srbije, Jović je sada fauliran i poludeo je pošto su sudije konačno nešto i dosudile u korist našeg tima.

Jović će imati dva slobodna bacanja. Pogodio je oba, bravo.

Na drugoj strani odmah faul Gudurića nad Kevinom Durantom za dva penala.

Čovek je i dalje bez promašaja. 23 poena za njega posle ova dva pogođena penala.

Neiskorišćen napad Srbije, ali ni Dejvis se nije snašao.

18:42

Q3 (8') Srbija - SAD 63:78

Dva bacanja za Vasu Micića. Pogodio je jedno.

I onda opet greška zapisničkog stola koji spava ceo meč. Nije krenulo vreme za napad. Izgubljena lopta Amerike, a onda dva slobodna bacanja za Dobrića.

Samo jedno je pogodio, da bi na drugoj strani Entoni Dejvis ubacio loptu u koš i to sve uz faul Gudurića. Obrva pogađa i to bacanje.

Nikola pogađa preko ruke polu-horog i spušta razliku na 13 poena. Ali i Vajt pogađa vrlo lako.

18:36

Q3 (7') Srbija - SAD 59:73

Jokić lepo završava, ali lepo završava i "Obrva" Dejvis. Onda izgubljena lopta Nikole Jovića i polaganje Lebrona. Idemo na tajmaut Pešića.

Srbija - SAD, košarka, Olimpijske igre Foto: Tanjug / AP
18:34

Q3 (6') Srbija - SAD 57:69

Bogdanović se nekako zavukao i prošao do kraja. Zatim faul u napadu Lebrona nad Aleksom. Koliko je sada skočio naš tim sa klupe. Vidi se koliko svima ovo znači.

Prošao je Dobrić i pogodio za dva poena u situaciji kada smo umalo izgubili loptu. Posle toga nesporazum i sam pod košem je ostao Holidej i položio.

Bez trojke Alekse Avramovića, a Lebron Džejms iz kontre stiže do nova dva poena. Opet su na dvocifrenom plusu.

Jokić je fauliran.

18:32

Q3 (4') Srbija - SAD 53:65

Odluka je sledeća. Prvo nije bio nesportski faul Lebrona, a zatim jeste bio nesportski Embida nad Avramovićem.

Dva bacanja za Avramovića i lopta sa strane za Srbiju je konačna odluka sudije Joana Rosa. Embid se buni kod Francuza.

Pogodio je Aleksa prvo bacanje, a zatim i drugo.

Lepa kretnja lopta, ali nema poena Bogdana Bogdanovića za tri iz ćoška. Sada je on uhvatio skok, a onda izgubljena lopta Dobrića u kontri. Nije pogodio ni Embid.

Avramović je izblokiran od strane Embida. Dobrić promašuje u poslednjoj sekundi našeg napada, onda i faul istog našeg igrača.

Srećom nema pogotka Karija, iako je bio sam kao duh. Embid pogađa uz faul Jokića. Šteta... Embid je u raspravi sa Avramovićem. Embid je promašio bacanje.

18:26

Q3 (2') Srbija - SAD 51:63

Lagani poeni za Lebrona odmah na početku, četiri sekunde po početku napada.

Nikola Jokić nije namestio ruku na šutu za tri na ovom meču, novi promašaj sa distance. Ide trojka Džrua Holideja.

Zatim pogodak Filipa Petruševa za dva na asistenciju Alekse Avramovića.

Faul Petrušev pravi nakon toga nad Džoelom Embidom, neće biti bacanja. Kari je nezgodno tu doskočio.

Nema dvojke za Amerikance, a onda kakav faul Embida. Avramović je patosiran, a sudije nisu ni dosudile nesportski faul. Dobro je da Avramović ovde nije izgubio zub.

Konačno idu sudije da gledaju snimak i to dva snimka.

18:20

STATISTIKA

Kevin Durant je ubacio 21 poen (3/3 za dva, 5/5 za tri), Lebron Džejms je dao 12 poena (4/4 za dva, 1/1 za tri, 1/1 sa penala).

Nikola Jokić je stao na 12 poena (3/3 za dva, 1/2 za tri, 3/4 sa penala) i četiri asistencije uz dva skoka, dok je Ognjen Dobrić ubacio 10 poena.

18:05

POLUVREME Srbija - SAD 49:58

Istekao je napad Srbije, Amerikanci imaju poslednji napad posle tajmauta. Bogdanović je napravio poslednji mali faul Srbije u ovoj četvrtini.

I sada opet totalni haos zapisničkog stola i sudija.

Kako je moguće da je prošlo 0,8 sekundi, a čovek je prešao više od pola terena. Zaista neverovatni propusti u ovim momentima.

I pogađa Durant za kraj poluvremena.

17:59

Q2 (10') Srbija - SAD 49:56

Pa da li je ovo moguće... Da li je moguće da Durant ne može NIŠTA da promaši danas, nova dva poena za njega. Potom ukradena lopta Amera i pogađa Holidej.

Ali tako je! Evo trojke Bogdana Bogdanovića kada je to bilo najpotrebnije.

No šta reći, trojka Entonija Edvardsa. Vraća dvojku Bogdan Bogdanović.

Kevin Durant pogađa novu trojku, ovo je zaista neverovatno.

17:57

Q2 (9') Srbija - SAD 44:46

Džoel Embid gubi loptu za Ameriku, jer nije uspeo da je primi kako treba. Bravo, Srbija se spušta samo na četiri razlike, položio je Avramović! A onda ukradena lopta i polaganje Dobrića, samo je dva razlike!

17:56

Q2 (8') Srbija - SAD 40:46

Umalo Jokić da ukrade loptu. Odavno ovo nismo videli, trojka Amerikanaca... Lebron Džejms. Izgubljena lopta na drugoj strani, pokušali su da spuste naši loptu za Petruševa i nisu uspeli.

Usledio je šut Avramovića sa ogromne udaljenosti za tri poena, ali bez uspeha.

Naravno, odmah trojka Stefa Karija koji je opet sam kao duh. Svaka ide lopta identično ka košu, uz istu rotaciju, sve isto.

Dobrić je pogodio i fauliran je na šutu za tri poena, ma tako je! Imamo i mi našeg Karija!

Pogodio je i bacanje.

Srbija - SAD, košarka, Olimpijske igre Foto: Tanjug / AP
17:52

Q2 (6') Srbija - SAD 36:40

Embid pogađa za dva, samo je položio u koš, niko ga nije od naših u tome sprečio. Jokić na drugoj strani pogađa pod faulom Karija. I bacanje je realizovao Jokić.

Onda moćno zakucavanje Lebrona.

Na kraju pogađa na drugoj strani Jokić i realizuje i dodatno bacanje pored Embida!

Izgubljena lopta Amerikanaca nakon toga na drugoj strani. TROJKA! Nikola Jokić! Bravo majstore!

Sudije opet ne gledaju, deluje da je Avramović tu udaren, ali bitno je da se vidi na drugoj strani faul Marka Gudurića.

17:48

Q2 (4') Srbija - SAD 27:36

Posle tajmauta stižu poeni Vase Micića za dva poena, potom Filip Petrušev krade loptu Lebronu, ali nema trojke Vanje Marinkovića. Loš naš šut za tri danas.

To naravno Amerikanci imaju u svojim rukama i ponovo je stigla trojka od strane Durantule. Zaista nestvarno.

Marko Gudurić je fauliran od strane Duranta.

Vasa Micić promašuje trojku, skok hvata Gudurić! A Micić je iz svega fauliran za dva slobodna bacanja. Izlazi Durantula, ulazi Buker, ali izlazi i Vajt i ulazi Kari, drugi naš (ne)omiljeni košarkaš kada je u pitanju šut za tri na drugoj strani.

Pogodio je Vasa oba bacanja, a onda otišao na klupu. Na drugoj strani prekršaj Vanje Marinkovića i dva bacanja za Edvardsa. On je pogodio samo drugo.

17:42

Q2 (3') Srbija - SAD 23:32

Koš Lebrona Džejmsa za dva i vreme je za novi tajmaut Svetislava Pešića, drugi u kratkom intervalu.

17:41

Q2 (2') Srbija - SAD 23:30

Jović je promašio ceo koš na šutu za tri poena...

Nakon toga na drugoj strani Kevin Durant nastavlja da nas progranja i pogađa novu dvojku, već njegov osmi poen od kako je ušao.

Vasa Micić ipak uzvraća trojkom, dobro je! Ukradena lopta Milutinova nakon toga. Ali isti igrač promašuje polaganje, pa se otvara nova šansa za Amere.

Oni je naravno koriste, trojka Durantule, 11. poen.

Gudurić gubi loptu.

17:38

Q1 (10') Srbija - SAD 20:25

Promašuje Micić, pa Vajt za tri poena, a onda Milutinov gubi loptu...

Sada Stiv Ker tu nešto protestuje, mnogo je to burno. Micić na kraju pravi faul nad Durantom za dva bacanja.

Gledaće sudije sada ovu situaciju... Običan faul, bez bacanja.

I onda nakon trojka stiže od Kevina Duranta, šteta. Faul je napravljen nad Nikolom Milutinovim... Potom promašuje dvojku Bogdanović, hvata skok Milutinov, pa gubi loptu, ali se lopta ipak vraća Srbiji.

Bogdanović neprecizan za tri i na kraju pogodak Edvardsa za dva poena u poslednjem trenutku.

17:31

Q1 (9') Srbija - SAD 20:20

Pogađa sada i Dobrić, uzvraćamo novom serijom! Promašaj Devina Bukera za tri poena i skok Dobrića nakon toga. Ma tako je, ide i faul Obrve. Imaće Jokić dva slobodna bacanja.

Nažalost je promašio prvo, ali je drugi put precizniji.

Durantula je ušao i Durantula je odmah pogodio trojku sa 45 stepeni.

Nažalost Bogdan Bogdanović promašuje trojku i odmah stiže nova trojka. Neverovatno, ali Amerikanci samo sipaju trojke večeras.

17:28

Q1 (7') Srbija - SAD 17:14

Bogdanović promašuje šut za dva poena, a na drugoj strani Lebron pogađa uz faul Vase Micića, pa će Džejms imati i dodatno slobodno bacanje.

Pogodio ga je. Prvi put vode Amerikanci na ovoj utakmici posle ove jurnjave i kontre.

Promašaj Nikole Jovića na šutu za tri poena. Umalo ukradena lopta Vase Micića, ipak biće malo manje vremena sada za napad Amera.

Srećom sada ne pogađa ni Entoni Edvards, a sjajni Nikola Jović pogađa trojku! Bravo!

Promašaj i Entonija Dejvisa, a onda polaganje Bogdanovića, ponovo imamo prednost, to je jako važno!

17:25

Q1 (5') Srbija - SAD 12:11

Ovaj čovek naravno ne promašuje. Stef Kari zaista pokazuje klasu i to je prva trojka za Amere. Nema koša Bogdanovića za tri, a onda Nikola Jokić gubi loptu nakon ofanzivnog skoka. Promašaj Stefa Karija za tri, a Džejms je bio na skoku, ali ga nije pokupio.

Nastavlja se dobra igra Srbije u napadu na drugoj strani, tu je i Nikola Jokić za dva pod košem. Ali šta reći, opet trojka Amerikanaca i to preko Devina Bukera.

Ognjen Dobrić sada ne uzvraća trojku, onda potpuna konfuzija na terenu, jer je tu Jokić umalo ukrao loptu. Iz svega naravno stiže trojka Bukera...

I sada faul Bukera.

17:21

Q1 (4') Srbija - SAD 10:2

Poeni za Filipa Petruševa! Onda i faul u napadu Džrua Holideja, ma tako je! Ognjen Dobrić je izborio faul u napadu! Avramović polaže, a onda ukradena lopta i polaže i Dobrić! Sjajan početak, bravo, bravo, bravo! Tajmaut Stiva Kera!

17:19

Q1 (3') Srbija - SAD 4:2

Aleksa Avramović krade loptu i vodimo posle polaganja iz kontre! Promašaj Džoela Embida, skok Srbije. Nakon toga dug napad Srbije, a završava ga Jokić šutem za tri poena sa kapice, ali i promašajem. Ne pogađa ni Holidej, ponovo skok Srbije. Sjajni Aleksa Avramović! Novi poeni! I asistencija Jokića. Embid se spetljao, ali je izborio prekršaj Jokića. Kasne sudije nenormalno mnogo, ali na to smo navikli na ovom olimpijskom turniru. Promašio je slobodno bacanje, promašio je i drugo. Nažalost, izgubljena lopta Jokića i zakucavanje Lebrona Džejmsa.

17:16

Meč je upravo počeo!

Meč je počeo, prvi napad će imati selekcija SAD.

17:15

STARTNE POSTAVE

Srbija: Petrušev, Bogdanović, Dobrić, Jokić, Avramović

SAD: Kari, Džejms, Embid, Holidej, Buker

17:10

Embid izviždan, Jokić dobio ovacije

Publika na stadionu "Pjer Moroa" je rekla šta je imala - Embid je dobio žestoke zvižduke, a Jokić ovacije.

17:06

Još 10 minuta do početka!

Bližimo se početku velikog spektakla! S

16:49

Svi naši igrači se zagrevaju, Amerikanaca i dalje nema

Na tačno pola časa pred meč, svi naši igrači su izašli na zagrevanje i istezanje bez lopte , dok Amerikanaca i dalje nema.

16:48

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Srbija - SAD u košarci na Olimpijskim igrama

Sve naravno zanima i gde da nađu TV prenos za ovaj meč, a pogledajte u vesti ispod koji sve kanali prenose spektakl iz Lila.

16:47

Podsetimo se i ko su sudije današnjeg meča

Pravdu će nam deliti arbitri Joan Roso iz Francuske, Hulio Anaja iz Paname i Martins Kozlovskis iz Letonije.

16:32

SASTAVI

Srbija: Plavšić, Petrušev, Jović, Bogdanović, Marinković, Dobrić, Jokić, Micić, Gudurić, Davidovac, Avramović, Milutinov

SAD: Kari, Edvards, Džejms, Durant, Vajt, Halibarton, Tejtum, Embid, Holidej, Adebajo, Dejvis, Buker

16:23

Ima i srpskih navijača

Tu su i mnogi "poznati" srpski navijači, poput momaka iz Valjeva, Nevesinja i Čačka.

Zapevali su "Srbija, Srbija" i to se sasvim dobro čulo na stadionu u Lilu.

16:16

Lebron Džejms prvi izašao na zagrevanje, tačno sat vremena pre meča

Pozdravljen je od strane navijača Amerike, a uskoro mu se pridružio i Džoel Embid.

16:08

Srpske lepotice zablistale u Lilu

Imaju i jasnu poruku za meč sa Amerikom: "Želimo samo pobedu"

15:58

Porodice srpskih košarkaša stigle u Lil

Tu su brat Nikole Milutinova, Bogdanova sestra i majka, kao i Vanjina žena.

Porodice srpskih košarkaša, Srbija - SAD Foto: Telegraf.rs
15:54

"Lebron već plače"

Srpski navijači imaju posebnu poruku za Lebrona Džejmsa i Džoela Embida:

15:45

Srbi kupili stari kombi za 1.600 evra, pa tri dana putovali do Francuske na meču sa Amerima

Interesantna priča iz Lila. Grupa Srba doputovala je na meč sa Amerikancima kombijem koji su platili 1.600 evra. Skroz su uspeli da ga doteraju i da ga ofarbaju u boje sa srpskim zastavama o čemu je govorio navijač Dejan Tadić koji je tvorac ove ideje.

15:42

Brat Dejana Davidovca stigao u Lil

Na utakmici će biti prisutan i brat Dejana Davidovca, kojeg je naš izveštač uspeo da uoči među mnogobrojnim navijačima.

15:41

Navijači Južnog Sudana prave feštu pred meč Srbije i SAD: "Zdravo, srećno, pljeskavica"

Veseli su navijači Južnog Sudana, a poručili su nam da nam žele sreću u okršaju sa Amerikancima. Pročitajte više o tome u odvojenoj vesti:

15:38

Dobrodošli u naš blog uživo!

Poštovani čitaoci portala Telegraf Sporta, dobro vi nama došli! Vreme je da ispratimo meč Srbija - SAD u košarci i veliki okršaj sa "drim timom" na stadionu "Pjer Moroa" od 17.15 časova.

Blog će sa vama pratiti Srđan Todorović, a izveštač iz Francuske biće Dušan Uštević.

Video: Novak o publici i šta očekuje kada je u pitanju podrška

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćelavi

    28. jul 2024 | 19:10

    Brate kad vidim ovog Micića u igri sa ala Sejo Kalač frizurom momentalno mi se ide u wc.

  • West

    28. jul 2024 | 19:11

    Guduricu zabraniti da sutira

  • E moj Bogdane...

    28. jul 2024 | 19:01

    Po ko zna koji put, Bogdanović katastrofalan kad je najpotrebnije. Milutinov neprimetan. Marinković uplašen. Gudurić standardno loš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA