Saigrač osuđenog silovatelja i pedofila na OI ga žestoko brani: "To je bilo u prošlosti, odslužio je kaznu"

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Metju Imers stao je uz svog saigrača iz tima

Saigrač osuđenog silovatelja i pedofila sa OI, Stivena van de Feldea stao je u njegovu odbranu nakon medijske hajke koja se podigla u poslednjih nekoliko dana. Metju Imers nije bio zadovoljan istakavši da se sve to odigralo u prošlosti.

Navijači su žestoko zviždali Van de Feldeu, koji je u poslednjih nekoliko dana na meti žestokih protesta zbog činjenice da mu je dopušteno da se takmiči na Olimpijskim igrama nakon što je bio u zatvoru zbog silovanja 12-godišnje devojčice.

Saigrač Metju Imers rekao je medijima posle meča da je bio iznenađen reakcijom publike, a isto tako je Olimpijski komitet Holandije odlučio da udalji Van de Feldea iz predostrožosti od Olimpijskog sela.

Inače, on je osuđen na četiri godine u zatvoru 2016. godine nakon što je dokazano da je kriv kada je sa svojih 19 godina napastvovao devojčicu od 12 godina.

Pomenuti Imers je bio pretrpan pitanjima medijima posle njihovog prvog zajedničkog meča.

- Znam čoveka tri-četiri godine i igrali smo zajedno svaki turnir i sada odjednom prave veliku priču oko toga. Mislim da je Stiven dobar uzor prema tome kakav je sada. Sve ostalo je bilo u prošlosti, odslužio je svoju kaznu. Ne sviđa nam se reakcija, naravno. Ali to se dešava. Sve je sada isplivalo na velikom turniru. Sve je došlo niotkuda. Ljudi imaju pravo na mišljenja, ali dajte nam da igramo - bio je ogorčen Imers.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači Srbije u Lilu skandiraju "Kosovo je srce Srbije"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA