Osuđeni silovatelj i pedofil debitovao na OI, evo kako su ga navijači u Parizu dočekali

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Holanđanin je ponovo u centru pažnje

Osuđeni silovatelj i pedofil Stiven van de Felde, član nacionalnog tima u odbojci na pesku, debitovao je na Olimpijskim igrama u nedelju ujutru!

Zajedno sa svojim partnerom Metjuom Imersom, pobedili su sa 2:1 u setovima predstavnike turske, a ono što je zanimljivo jeste to da su ga pojedini navijači dočekali aplauzom. S druge strane, bilo je i onih koji su zviždali.

Tačnije, holandski tim sa njim u sastavu je dobio aplauze publike u parizu, dok je Van de Felde lično dobio zvižduke na pojedinačnom predstavljanju.

Njegov dolazak na OI izazvao je velike kontroverze, pogotovo što je godinu dana ležao u zatvoru zbog silovanja devojčice od 12 godina.

Holanđanin je kao 18-godišnjak 2014. godine došao u Englesku i imao odnose sa devojčicom od 12 godina. Iako njihov odnos nije bio nasilan, prema tamošnjem zakonu to se vodilo kao silovanje maloletnice. Upoznao je svoju žrtvu preko Fejsbuka, potom je otputovao iz Amsterdama u Veliku Britaniju, a zatim imao odnose sa njom u Milgon Kinsu.

U međuvremenu je dobio oprost i ide na OI u paru sa Metjom Imersom, da bi malo pre početka OI doneo radikalnu odluku da ne boravi u olimpijskom selu - već u privatnom smeštaju u Parizu.

Njegov život danas, doduše, izgleda potpuno drugačije. Oženi se i dobio sina, dok mediji pišu da je u braku sa nemačkom policajkom Kim Berens (31) koja se , takođe, bavi odbojkom na pesku.

I to profesionalno, jer je članica tima iz druge nemačke lige. Najveći uspeh u karijeri ostvarila je 2020. kada je postala vicešampionka Evrope sa Cinjom Tilman. Sa Van de Feldeom je u braku od 2022. godine, venačli su se za Novu godinu i već u martu su dobili sina.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA