"Mislim da je to ludost": Nadal Špancima besneo na organizatore na Olimpijskim igrama, neće igrati singlove?

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Nije baš srećan Nadal zbog svega viđenog

Španski teniser Rafael Nadal je počeo svoje učešće na Olimpijskim igrama u Parizu pobedom u dublu sa Karlosom Alkarazom, dok još nije odlučio da li će igrati u singlu protiv Martona Fucoviča, dok ga u eventualnom drugom kolu čeka već meč sa Novakom Đokovićem.

Dosta se pitanja postavlja upravo oko toga da li će Rafa uspeti da odigra i meč u singlu protiv Fucoviča, jer je ogroman broj teniskih fanatika koji bi voleli da gledaju njega protiv Novaka Đokovića kao u neka davna vremena.

Takođe, Nadal je već izjavio da je siguran da eventualni meč sa Đokovićem njegov "poslednji ples", kada se iznervirao zbog pitanja.

Međutim, nije tu stao, pošto je takođe ostao u čudu i posle pitanja španskog novinara. Tačnije, Španac mu je otkrio da će oko 14 časova već igrati protiv Fucoviča, što ga je začudilo.

- Igram sutra u 2? Mislim da je to ludost, sada je deset uveče. U nedelju ću da odlučim sa timom, doneću najadekvatniju odluku kako bih mogao da ostvarim rezultat sa Španijom,

(Telegraf.rs)

Video: Novak progovorio o eventualnom duelu sa Nadalom na početku OI

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 321

    28. jul 2024 | 00:15

    Zalepio se za Alkaraza da igra dubl da bi osvojio zlato jer u singlu nema sanse.

  • Klub sto

    28. jul 2024 | 00:45

    Neces igrati.. i to je dobar izbor, cak sta vise odlican. U dublu mozes da guras do finala i tako dodatno umaras Karlosa A. za singl meceve. Sto nama ide na ruku, da Novak dogura sto dalje i uzme napokon zlato. To je osetio vec Djokovic na OI kada nista nije uradio ni u singlu i u dublu. Ne moze i jare i pare, ili jedno ili drugo. Niko nema toliku energiju i snagu da uzme 2 zlata u tenisu.

  • Zaklina

    28. jul 2024 | 17:50

    I to me briga dal ces igrati singl jer mozda doping dobro ne radi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA