Misterija u Parizu: Snimak otvaranja Olimpijskih igara skinut sa Jutjub kanala!

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

O čemu je reč?

Jedna krajnje neočekivana stvar desila se manje od jednog dana posle svečane ceremonije otvaranja Olimpijskih igara u Parizu.

Cela ceremonija je napravljena na neki poseban način, dosta drugačije od svega na šta smo do sada navikli, sportisti su predstavljeni na brodovima, a muzički šou je bio veoma kontroverzan.

Izazvao je brojne reakcije, uglavnom negativne, usmerene ka performerima koji su često svojom pojavom znali da zbune narod pred malim ekranima.

Sada je isti taj video uvodne ceremonije u potpunosti nestao sa Jutjub kanala Olimpijskih igara, a odmah su krenule razne teorije.

Neke od teorija koje se vrte po društvenim mrežama su da je "cela ceremonija satanizovana", drugi govore da su autorska prava napravila problem, ali kako god, snimka nema, a kontroverzni deo ceremonije pogledajte na snimku ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Vučić za Telegraf otkrio kako je "ubedio" Jokića da igra za Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olja

    27. jul 2024 | 21:31

    Puno hteli, puno zapoceli, program razvukli pa je postao i dosadan tako da na kraju možemo reći da je otvaranje promašaj !!!

  • Ssss

    27. jul 2024 | 21:18

    Po meni spektakl ,ali previše naglašena transrodna priča.

  • Бојан

    28. jul 2024 | 07:34

    Шта,бре,контраверзна?Чиста хула на Господа Бога и хришћанство.Сатанизам у изворном облику.Само да се погледа,Боже нам опрости,изругивање на Последњу Исусову вечеру са својим ученицима.ПРЕЛЕСТ И БЛАСФЕМИЈА!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA