"Nisam očekivao to pitanje": Novinar "udario kontru" zbog Nadala na ceremoniji, pa nasmejao Đokovića

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Australijanci su stavljeni u nezgodnu poziciju posle otvaranja Olimpijskih igara u Parizu

Mnogo pažnje i polemike izazvalo je pojavljivanje Rafaela Nadala na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu. Španski teniser je bio jedini sportista koji nije Francuz, koji je dobio privilegiju na samoj ceremoniji da nosi baklju pre paljenja plamena, a o tome su novinari posle meča pitali i Novaka Đokovića.

Nole je na to dao šmekerski odgovor, istakao je da je ponosan što je neko iz sveta tenisa dobio takvu čast, kao što je nošenje baklje pre samog paljenja plamena, a onda je usledio i zanimljiv nastavak, koji je zatekao srpskog tenisera.

Naime, organizatori su Nadalu upriličili veliku čast, jer je on upravo u Parizu postao ono što je danas - rekorder Rolan Garosa i "kralj šljake", ali i jedan od najećih tenisera svih vremena.

Pariz obožava Nadala i zbog toga je i dobio tu čast. Ali, novinar je na neki način u nastavku "udario kontru" organizatorima, ali i postavio u nezgodnu situaciju organizatore Olimpijskih igara 2032. godine, koje će biti održane u Australiji, gde je Novak stigao do rezultata kakve Nadal ima u Francuskoj kada su u pitanju Grend slemovi.

Novinar koji je postavio Đokoviću pitanje o Nadalu kao nosiocu baklje na ceremoniji, pitao je Novaka da li očekuje da i on dobije takvu čast kada se Olimpijske igre budu održale u Australiji, u Brizbejnu 2032. godine.

- Da li očekujete da vas Australijanci pozovu na ceremoniju u Brizbejnu? - upitao je novinar, nakon čega je usledio glasan smeh Đokovića.

- Ne znam. Nisam očekivao to pitanje. Zaista ne znam. Videćemo još da li ću igrati - odgovorio je Đoković uz osmeh.

Ipak, znajući kako su Australijanci i njihove vlasti tretirale Novaka Đokovića kada nje primio vakcinu za korona virus, kako su ga zatvorili, sudili mu, a na kraju ga i deportovali iz zemlje, možemo već sada da naslutimo i kakav je odgovor na to pitanje oko potencijalnog poziva da bude gost na otvaranju Igara 2032. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Vučić za Telegraf otkrio kako je "ubedio" Jokića da igra za Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA