"Rekao sam sinu da ću jednog dana igrati singl protiv Novaka": Ebden ostvario svoj san na Olimpijskim igrama

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Australijanac je uspeo da uzme samo jedan gem

Australijanac, Met Ebden uzeo je samo jedan gem Novaku Đokoviću u prvom kolu Olimpijskih igara u Parizu i meč je bio gotov posle svega 52 minuta igre - 2:0 (6:0, 6:1).

I pored svega, Ebden je bio zainteresovan za priču. Uporedio je Novaka, Rodžera i Marija.

- Zanimljivo je protiv njega. Deluje da možete da igrate poene, ali ne možete da ih osvojite. Igrao sam sa Rodžerom, Marijem, čak sam uzimao i setove, ali sa Novakom deluje kao da ne možete da uzmete ni poen. On je sjajan, igrao sam samo jedan tajbrejk u singlu kao vežbu u zadnje dve godine. Bilo je zabavno.

Pokušavao je svašta na terenu, pa tako i servis ispod ruke. Ništa nije polazilo od ruke, ali kaže da je ostvario olimpijski san time što je igrao protiv Novaka.

- Ne, ne. Imao sam par gemova kada sam imao 30:0 ili gem loptu. Posle toga bi bilo 0:40, pa sam svašta pokušavao. Rekao sam da ću jednog dana sinu reći da sam igrao singl protiv Novaka. To je priča. Bio je tu na tribinama, moja supruga ga je dovela. Živeo je olimpijski san.

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković otkrio zašto nije u Olimpijskom selu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA