Ebden rekao Novaku na mreži da mu je upravo završio karijeru, usledio je odgovor zbog kojeg su se svi smejali

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Australijanac je imao hit odgovor

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković savladao je Meta Ebdena iz Australije za samo 52 minuta igre i plasirao se u drugo kolo Olimpijskog turnira - 2:0 (6:0, 6:1).

Uprkos teškom porazu, Australijanac je bio raspoložen za priču sa medijima, ipak svestan činjenice da je Novak daleko jači rival u ovom momentu u singlu.

Štaviše, na pitanje reportera Telegrafa da li je rekao Novaku da ovime završava karijeru, dao je odgovor koji je sve prisutne nasmejao.

- Da, rekao sam mu, rekao sam da sam se zvanično povukao iz singla, a on mi je rekao "izvini". Rekao sam mu nema veze, bar si mi dao jedan gem - rekao je Ebden.

Kazao je da je jedini cilj bio da se ne povredi.

- Prefektan način da odem u penziju u singlu i zvanično! Ali jedini cilj je bio da se ne povredim, iskreno, Lejton mi je rekao da bi se naljutio kada bih se povredio. Znao sam da neću pobediti, uspeo sam da osvojim jedan gem, rekao sam Novaku da nisam uspeo više da ga namučim. Sledeće kolo mu je protiv Rafe, to će biti sjajno za turnir, ali ja imam dubl sutra.

Uspeo je na kraju da izbegne poraz od 0:6, 0:6.

- Da, da, razmišljao sam o krofnama. Iskreno, bilo bi smešno da se povučem iz singla sa 0:6, 0:6, pa je bilo na kraju zabavno. Iskreno, bilo bi tragično za navijače, pa sam pokušao da ih zabavim. Nije trajalo mnogo, ali eto.

Svestan je da bio da nema šanse protiv Novaka.

- Da, imam iskustva dovoljno da znam kakva je realnost. Jedini cilj je bio da se ne povredim.

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković o promeni podloge, razlogu poraza od Alkaraza na Vimbldonu i očekivanjima na OI

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA