Kakva šteta za Zoranu Arunović na Olimpijskim igrama: Finale i borba za medalju joj izmakla za samo dva kruga!

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Baš, baš šteta...

Nažalost, srpska strelkinja Zorana Arunović nije uspela da se plasira u veliko finale u disciplini 10 metara vazdušni pištolj, pošto je danas posle velike drame u kvalifikacijama na kraju zauzela 10. mesto sa 575 krugova!

Srpska strelkinja je u prvoj seriji ostvarila 96 krugova, koliko je imala i u drugoj, dok je u trećoj "upucala" 95. Četvrta serija donela joj je rezultat od 96 krugova, u petoj je Zorana stigla do 96, a na kraju u šestoj do 96 krugova.

Dobro je Arunovićeva počela takmičenje, na momente se nalazila i među prvih osam pozicija, ali su je dve osmice koje je ostvarila tokom prve, a potom i treće serije udaljile od finala.

Posle druge osmice, Zorana je u jednom momentu pala i na 20. poziciju, ali je kroz nastavak takmičenja ponovo uspela da se popne na lestvici i da dođe čak na momente i jako blizu osmog mesta koje bi joj donelo finale.

Međutim, na kraju su ipak dva kruga nedostajala da bi se domogla finala.

Ipak, na kraju nije uspela da ostvari dovoljan broj krugova koji bi joj doneo plasman u veliko finale i u borbu za medalju za Srbiju na Olimpijskim igrama.

U finale su se plasirale Veronika Major iz Mađarske (582), Jin Je Oh iz Južne Koreje (582), Manu Baker iz Indije (580), Vin Tu Trin iz Vijetnama (578), Jeji Kim iz Južne Koreje (578), Ksue Li iz Kine (577), Iljada Tarhan iz Turske (577) i Randžin Đijang (577).

(Telegraf.rs)

Video: Novakov odgovor izazvao aplauz novinara i moćno odgovorio za potcenjivanje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gojko

    27. jul 2024 | 14:30

    Ne znam zašto ali nemam ama baš nikakvu empatiju prema toj srortiskinji,ona i sestra joj trener. Država pare daje njoj i npr.Španovićki za pripreme,a nebo i zemlja razlika u sportu. Kada se setim Lidije Mihajlović koja je na niškoj utrini trenirala,pa Jasne Šekarić,ovo danas je neuporedivo,ali ....

  • bg

    27. jul 2024 | 15:24

    Nikad nije nista uradila na olimpijadi treba se okrenuti mladjima

  • Ma

    27. jul 2024 | 16:16

    Život ide dalje, više sreće na sledećim OI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA