Urnebesan gaf komentatora tokom otvaranja OI: Za muža Serene Vilijams mislio da je nosač kišobrana

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Ovo je nasmejalo mnoge

Aleksis Ohanijan, muž teniske zvezde Serene Vilijams, doživeo je neobičan trenutak tokom ceremonije otvaranja Olimpijskih igara u Parizu 2024. godine, kada je jedan evropski komentator pogrešno pomislio da je „nosilac kišobrana“.

Vilijams, koja ima 42 godine, i suosnivač Redita odlučili su da prisustvuju svečanostima, iako Serena nije bila takmičarka na igrama. Dok je koračala crvenim tepihom, kiša je počela da pada, a Ohanijan je obazrivo držao kišobran iznad njene glave.

Komentator Eurosporta primetio je ovaj gest i rekao: „Izgleda apsolutno fantastično. Iza nas je neko ko drži kišobran.“ Dodao je: „To su nivoi kojima težiš – imati pravog nosioca kišobrana iza sebe.“

Dok je ceremonija odmicala, porodica Vilijams, uključujući njihovu 6-godišnju ćerku Aleksis Olimpiju Ohanijan Jr., pojavila se u intervjuu sa Kit Huver iz „Access Hollywood-a“.

Serena Vilijams na Olimpijskim igrama u Parizu Foto:Tanjug.rs

Serena je govorila o svom mužu, koji je ranije viđen kako fotografiše njen nastup kako bi mogla da podeli svoje iskustvo na društvenim mrežama. „Najveći investitor ikada, najbolji Instagram muž ikada, najbolji muž ikada,“ izjavila je Vilijams.

Zanimljivo je da je Ohanijan, koji prema Forbsu iz 2019. godine ima procenjeno bogatstvo od 70 miliona dolara, tokom intervjua rekao da je mnogima poznatiji po pravljenju palačinki nego po svom radu na Redditu. „Više ljudi me zna po palačinkama nego po kreiranju Redita, i znate šta, u redu sam s tim,“ rekao je Ohanijan.

S druge strane, Serena Vilijams je tokom svoje karijere postigla značajan uspeh, uključujući četiri zlatne medalje na Olimpijadi. Osvojila je jednu u ženskom singlu na igrama u Londonu 2012. godine i tri u ženskom dublu sa svojom sestrom Venus.

Da se odaje počast svojoj uspešnoj karijeri, Serena je imala čast da nosi olimpijski plamen tokom štafete zajedno sa Rafaelom Nadalom. Zajedno su osvojili 45 Grand Slam titula i imali su priliku da se odvezu od Ajfelove kule sa sjajnim plamenom.

(Telegraf.rs)

Video: Pripreme u Parizu za najspektakularnije otvaranje Olimpijskih igara u istoriji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA