Polugoli Veliki Štrumpf u voćnoj salati: O ovom performansu na otvaranju Olimpijskih igara se priča!

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Zaista neobično...

Spektakularna ceremonija otvaranja Olimpijskih igara održana je u petak uveče u Parizu pred višemilionskim auditorijumom kraj malih ekrana i velikim brojem ljudi i posetilaca koji su okupili kako bi iz prve ruke u Parizu ispratili ovaj svečani momenat.

Sportisti su na jedinstven način prodefilovali glavnim gradom Francuske, na brodovima rekom Senom, koja je bila centar ovog događaja i mesto koje je ujedinilo sve narode ovog sveta makar na nekoliko sati.

Kiša je donekle poremetila program organizatora, koji su spremili i bogat kulturni-umetnički program, uz nastupe poznatih ličnosti poput Selin Dion.

Jedan nastup posebno je privukao pažnju javnosti, doduše uglavnom u negativnom smislu. Kada je na crvenom tepihu podignut džinovski poklopac mnogi su ostali začuđeni prizorom.

Čovek obojen u plavo sa jarko narandžastom bradom i voćnim prekrivačem za glavu nalazio se u voćnoj salati, a zatim je krenuo da peva. Bio je i poprilično razgolićen, a ceo performans je izazvao lavinu komentara.

U pitanju je tekstopisac i pevač Filip Katerin koji je prema mnogim reportažama trebalo da predstavlja grčkog boga plodnosti, vegetacije, života, vina i uživanja Dionisa. Mi smo ipak videli samo Velikog Štrumpfa sa mikrofonom u rukama...

(Telegraf.rs)

Video: Pripreme u Parizu za najspektakularnije otvaranje Olimpijskih igara u istoriji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA