Evo koliko koštaju naočare Novaka Đokovića koje su izazvale veliku pažnju svih u Parizu

 
M. M.
D. U.
M. M. D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Bio je Nole zbog njih u centru pažnje

Novak Đoković, Olimpijske igre u Parizu, 2024. Foto: Telegraf.rs

Za Novaka Đokovića Olimpijske igre zvanično počinju u subotu, duelom 1. kola protiv Metjua Ebdena, dok je prethodnih dana u Parizu vreme uglavnom provodio po svečanim ceremonijama!

U četvrtak veče je bio zvezda gala večeri "Luj Viton Fondacije", družio se sa ljudima iz sveta sporta, glume i šoubiznisa, dok je u sredu uveličao gala veče "Vogue Adria".

Pomenuti događaj održan je u "Ritz" hotelu, jednom od najluksuznijih hotela u francuskoj prestonici, gde se Novak, u društvu supruge Jelene pojavio u odevnoj kombinaciji o kojoj se i dalje govori.

Telegraf je tada bio na licu mesta, "uhvatili" smo Đokovića i kako je ispoštovao navijačicu, a tom prilikom je pokazao i naočare koje su izazvale veliku pažnju.

Novak Đoković naočare PPrintskrin: Frontiers-man.com

U pitanju je model "Barstow Crystal" koji košta 130 evra, mada smo ih trenutno pronašli na popusti i mogu da se kupe za 98 evra.

Inače, Nole je dao jednu zanimljivu izjavu posle "Luj Viton" žurke gde se ipak pojavio u elegantnijoj formi sa suprugom Jelenom:

- Divno je biti ovde, prvi mi je put i impresioniran sam. Velika je privilegija biti deo ovakvog događaja, sa lepim i elegantnim ljudima.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa šta!!!

    26. jul 2024 | 14:44

    Zaslužio je mnogo više!!! PREDTSAVLJA SRBIJU U NAJBOLJEM SVETLU A NE TAMO NEKE prvaljke!!!!

  • stojadin pavlovic cole

    26. jul 2024 | 15:33

    Koja bruka o cemu vi pisete i polemisete o cvikama

  • Jasna

    26. jul 2024 | 15:42

    Ama dosta vise sta koliko kosta sto Novak obuce... koga to zanima. Pisite malo o drugim sportistima, a sad me pljujte koliko hocete, ali ako je toliki patriota kao sto se predstavlja sto ne placa porez u Srbiji nego u Monaku gde je 3%. Cenim njegova dostignuca, uvek spomene kako su nas zapadne zemlje bombardovale ali dosta vise sa njim...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA