Nadal se vratio na teren i trenirao pred OI, jedan detalj brine njegove navijače

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Španac je ipak imao zavoj na desnoj nozi

Španski teniser Rafael Nadal pojavio se u petak prepodne na treningu, na terenima Rolan Garosa, kako bi video da li će biti u mogućnosti da se takmiči za Španiju u prvom kolu muškog dubla na Olimpijskim igrama!

Rafa je nosio zavoj na desnoj nozi, nakon što je u sredu zadobio povredu butine i preskočio trening sledećeg dana, a trenirao je sa Karlosom Alkarazom - inače partnerom u tom dublu.

Njegov trener Karlos Moja je rekao da se Nadal bori da bude spreman na vreme, ali i zamolio jednu stvar španske medije u četvrtak.

- Ne forsirajte u ovom trenutku i dajte mu vremena da vidi da li će se dobro oporaviti. Videćemo u kakvom je stanju u petak i u subotu.

Nadal i Alkaraz igraće protiv Argentinaca Maksima Gonzalesa i Andresa Moltenija u svom uvodnom duelu. Rafa bi se zatim u nedelju u singlu susreo sa Mađarom Martonom Fučovićem, a mogući meč drugog kola protiv starog rivala Novaka Đokovića je naredni na redu.

(Telegraf.rs)

Video: Novak progovorio o eventualnom duelu sa Nadalom na početku OI

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nes

    26. jul 2024 | 12:22

    Folirant

  • radovan III

    26. jul 2024 | 13:55

    Mislim da ce dubl igrati (50%) a singl ako prodje fucovica drugo kolo sa GOAT-om nece 100% igrati. Objavice o povredi jer zna da bi puko 6:1 6:1 od Noleta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA