Skidala se gola i osvajala medalje, sada otkriva zašto sportisti na OI imaju intimne odnose

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Bila je čak i na naslovnoj strani Plejboja

Suzen Tiedke Foto: Bildbyran / Zuma Press / Profimedia

Bivša olimpijka Suzen Tidtke otkrila je razlog zašto sportisti koji učestvuju na Olimpijskim igrama imaju toliko seksualnih odnosa tokom takmičenja!

Nemica je dva puta učestvovala na OI, 1992. i 2000. gdoine, dok je na Svetskim prvenstvima osvajala srebro i bronzu. Mnogi je pamte i po smelim privatnim potezima, kada se slikala gola 1997. godine i potom za naslovnu stranu Plejboja 2004.

- To je neizbežno, bez obzira na sve. Sportisti su na vrhuncu fizičke spremnosti na OI. Kada se trke završe, svi žele da oslobode svoju energiju. Moji treneri su mi govorili da seks pre trke nije dobra ideja jer posle njega telo treba da napuni baterije - rekla je Tidtke za Bild i dodala:

- Međutim, nakon takmičenja, cimeri se povinuju kada neko želi sobu za sebe. Uvek čujete žurke drugih ljudi, ponekad je teško zaspati. Žurke se nižu jedna za drugom, zatim se umeša alkohol. Događa se dovoljno često da ljudi žele seks i to i rade.

Visoka seksualna aktivnost sportista je poznata već dugo vremena, a od 1980-ih godina organizatori svakih OI dele besplatne kondome u Olimpijskom selu. U Riju 2016. godine podeljeno je više od 450.000 kondoma, što iznosi prosečno oko 40 po sportisti.

U Tokiju pre tri godine, zbog ograničenja vezanih za COVID-19, iskustvo sportista nije bilo "normalno", ali veruju da će se to će se promeniti u Parizu. U francuskoj prestonici, sportisti će moći slobodno da se druže i komuniciraju sa svojim rivalima i timskim kolegama, a naravno, mnogi od njih će doći i do intimnog kontakta.

U Parizu su već najavili d aće podeliti oko 500.000 kodnoma i da će svaki član Sela dnevno imati po dva na raspolaganju.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z

    26. jul 2024 | 15:42

    Ovo je olimpijada u ...nju ili sta!?

  • vukodlak

    26. jul 2024 | 14:48

    Malo li je 500000 ,hoće li se ovi takmičiti ili će voditi seks po celu noć ?????????

  • Перагеније

    26. jul 2024 | 14:56

    "Moji treneri su mi govorili da seks pre trke nije dobra ideja" - ХЕХЕ, али зато после трке иде нови тренинг...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA