Novi sramotan naslov poznatog portala: "Navijači Novaka Đokovića preziru Nadala zbog ovoga"

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Teške reči u naslovu britanskog teniskog medija

Poznati teniski portal "tennis365.com" objavio je u četvrtak jedna sramotan tekst u kom su direktno prozvali navijače Novaka Đokovića, a sve zbog informacije vezane za povredu Rafaela Nadala!

Pomenuti portal je u naslov stavio da "Navijači Novaka Đokovića preziru Nadala", što je, bez sumnje, sramotno - jer reči prezir i te kako ima težinu u tom negativnom kontekstu.

Razlog za to jeste izjava Rafinog trenera Karlosa Moje da nije siguran hoće li Nadal igrati dubl sa Karlosom Alkarazom zbog problema sa povredom, a novinar pomenutog portala je napisao:

- Vest da se Nadal muči sa povredom inspirisala je predvidljivu reakciju nekih Đokovićevih navijača, jer su sugerisali da Španac rano pravi izgovore pre potencijalnog sukoba sa Đokovićem. Priče koje otkrivaju Nadalovu povredu bile su pune komentara Đokovićevih pristalica koji "targetiraju" Nadala, ali šira teniska zajednica će se nadati da ćemo imati priliku da vidimo Đokovića protiv Nadala poslednji put na olimpijskoj sceni.

I sam Đoković je u četvrtak veče, na gala žurci poručio da bi voleo da u 2. kolu OI igra protiv Rafe.

- Očigledno je da nije igrao puno i njegov renkig je pao. Tako da je uvek mogućnost da se sretnem s njim u nekim ranim rundama. Idemo, to će definitivno biti spektakl, kao u stara dobra vremena. Nadam se da ćemo se sresti u tom 2. kolu jer će to biti poslednji ples za obojicu. Svako poštovanje za Rafu. Jeste imao problema sa povredama, ali je i dalje kralj šljake. Ono što je on uradio na terenima Rolan Garosa je neprocenjivo, jedva čekam da zajednom sa njim izađem na teren.

(Telegraf.rs)

Video: Novak progovorio o eventualnom duelu sa Nadalom na početku OI

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laz!!!

    26. jul 2024 | 09:30

    Pravi navijaci prizeljkuju sudar dva titana!!!! No1e i Nadal, pa to je poslastica!

  • teorija zavere

    26. jul 2024 | 10:36

    Naravno da priželjkujemo da opet vidimo Novaka i Nadala, ali me ne bi čudilo da Nadal odustane. Isto je uradio i u Indijan Velsu, kada je odustao posle žreba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA