Novakove reči o Nadalu odzvanjaju Parizom: Đoković stigao na žurku, pa govorio o velikom rivalu

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Svi se nadaju da ćemo ih gledati u 2. kolu OI

Napomenuo je Novak Đoković u četvrtak, tokom zvanične konferencije za medije srpskog olimpijskog tima, da će njegov potencijalni duel sa Rafaelom Nadalom u Parizu na OI biti spektakl!

Voljom žreba Đoković će protiv nadala igrati u 2. kolu, ukoliko obojica preskoče svoje rivale, a o svom najvećem rivalu govorio je i na gala večeri na kojoj je prisustvovao.

Podstimo, Đoković je u društvu supruge Jelene bio na žurci "Luj Viton Fondacije" i tom prilikom je poručio:

- Divno je biti ovde, prvi mi je put i impresioniran sam. Velika je privilegija biti deo ovakvog događaja, sa lepim i elegantnim ljudima - rekao je Novak, a zatim se osvrnuo na mogući duel sa Nadalom:

- Očigledno je da nije igrao puno i njegov renkig je pao. Tako da je uvek mogućnost da se sretnem s njim u nekim ranim rundama. Idemo, to će definitivno biti spektakl, kao u stara dobra vremena. Nadam se da ćemo se sresti u tom 2. kolu jer će to biti poslednji ples za obojicu. Svako poštovanje za Rafu. Jeste imao problema sa povredama, ali je i dalje kralj šljake. Ono što je on uradio na terenima Rolan Garosa je neprocenjivo, jedva čekam da zajednom sa njim izađem na teren.

Podsetimo, Đoković će u subitu u 1. kolu igrati protiv Australijanca Meta Ebdena, dok će Nadal morati na megdan Mađaru Martonu Fučoviču.

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković otkrio zašto nije u Olimpijskom selu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasna

    26. jul 2024 | 09:55

    Nas na OI ocigledno predtsavlja samo Djokovic posto 9 od 10 vesti su o njemu. Pa imamo mi i druge sportiste zar ne?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA