Đoković dobio odlične vesti pred potencijalni duel sa Nadalom: Rafu čeka pakao u Parizu

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Žreb je rekao svoje

Novak Đoković je u četvrtak u parizu saznao da će u prvom kolu Olimpijskih igara igrati protiv Australijanca Metjua Ebdena, a zatim tokom večeri dobio i termin. Subota ne pre 13:30 rezervisana je za duel Srbina.

Nole nije prošao sjajno na žrebu i nema baš lak put do titule, pošto ga već u drugom kolu čeka okršaj protiv boljeg iz meča Rafael Nadal - Marton Fučovič, ali su se pojavile indicije da bi Španac mogao da se povuče.

On nije trenirao u četvrtak u društvu Aleksandra Zvereva, kako je prvobitno bilo predviđeno, pa su se povodom spekulacija o povlačenju oglasili mnogi, među njima i Karlos Moja, koji nije bio optimističan.

Sam žreb je doneo još jednu odličnu vest za Novaka, pošto Rafe nema prvog dana na rasporedu, ali je zato njegov duel u dublu zajedno sa Karlosom Alkarazom zakazan za prvi dan vikenda. Njih dvojica bi na centralnom terenu trebalo da se sastanu sa Gonzalesom i Moltenijem i to od 19 časova.

I ovako roviti Nadal bi u tom slučaju morao da igra dva meča u dva dana prvog kola, što bi poprilično moglo da ga izmori za susret sa Novakom.

Naravno, ostaje nam da vidimo kako će obojica nastupiti na startu i da li će najveći Đokovićev rival tokom karijere uopšte biti među učesnicima...

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković otkrio zašto nije u Olimpijskom selu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA