Rafael Nadal se povlači sa Olimpijskih igara? Španac otkazao važan trening pre početka takmičenja!

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Teniska javnost je zabrinuta

Olimpijske igre u Parizu svečano će biti otvorene u petak, a teniski turnir će biti započet dan kasnije. Žreb za isti je održan u četvrtak i na njemu smo saznali da bi potencijalni rivali u drugom kolu mogli biti Novak Đoković i Rafael Nadal.

Španac na startu turnira igra protiv Martona Fučoviča i nije bio baš srećan kada je video sa kim se kasnije ukršta. Nekoliko sati kasnije je otkazao i trening, pa se postavlja pitanje da li će biti spreman za takmičenje.

"Marka" javlja da je danas Aleksandar Zverev bio predviđen kao njegov partner na zagrevanju, međutim do istog nije došlo iz do sada nepoznatih razloga.

Odmah se povela polemika oko statusa Španca, koji je odigrao nekoliko turnira u poslednjih par meseci, a pre toga je pauzirao više od godinu dana, uz samo jedno učešće u Adelejdu početkom godine.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je pismo Novaka Đokovića koje je izloženo u centru Pariza u Srpskom kulturnom centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    25. jul 2024 | 18:47

    Rafa se povlaci vec cetiri godine.Te zavrsio je karijeru,onda nije zavrsio,onda se opet pojavi na nekom turniru igra,sad olimpijske igre.Ajde odluci se vise jel si zavrsio ili nisi!!!

  • radovan III

    25. jul 2024 | 18:27

    Video rafa zreb i da ga u drugom kolu (ako prodje prvo) ceka GOAT koji ga razbija 6:1 6:0 i zato garantujem da se povlaci sa OI bar u singlu.

  • Tu

    25. jul 2024 | 18:45

    Poslao je Federera u penziju, Valjalo bi da posalje i Rafu definitivno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA