Ovo je pismo Novaka Đokovića koje je izloženo u centru Pariza u Srpskom kulturnom centru

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nole i Viktor se zahvalili svima

Olimpijska reprezentacija Srbije započinje učešće na Igrama u Parizu od ovog petka, kada će najpre biti održana svečana ceremonija otvaranja. Spektakl koji nas očekuje biće još lepši kada nas naši sportisti budu obradovali medaljama.

Mi verujemo u njih, a kakva atmosfera vlada u timu mogli ste da se uverite i sami tokom dana na konferenciji za medije na kojoj su se obratili Novak Đoković, Tijana Bošković, Nikola Jakšič, predsednik OKS Božidar Maljković i Sonja Vasić.

Nole je optimističan pre početka OI i pohoda na jedino zlato koje mu fali u karijeri, što je i sam istakao.

Nakon konferencijie, reporter Telegrafa je posetio Srpski kulturni centar u Parizu i imao priliku da vidi poruku koju su ostavili Novak Đoković i Viktor Troicki.

Tu je održana izložba “Put pravih vrednosti” koji su otvorili predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković i ministar sporta Zoran Gajić, uz prisustvo srpskih sportista, bokserki Sare Ćirković i Natalije Šandrine, kao i džudiste Strahinje Bunčića, koji će predstavljati Srbiju na borilištima u Parizu.

Na izložbi su i mnogi vredni eksponati koji prikazuju olimpijski pokret u Srbiji kroz istoriju, tu su vredne medalje, a izdvaja se i pismo koje je Novak Đoković zajedno sa Viktorom Troickim napisao srpskim sportistima u Riju 2016. godine.

- Dragi prijatelji i kolege, predivno je bilo provoditi vreme ovih dana sa vama u Olimpijskom selu. Izuzetno smo vam svima zahvalni na ukazanom prijateljstvu i ljubaznosrti. Uživali smo svim srcem i bićem i najlepše utiske nosimo sa sobom u dalje vojevanje pobeda na svim frotnovima- Neka vas snaga zajedništva nosi i daje neophodnu energiju u svakom trenutku. Volimo vas, Novak Đoković i Viktor Troicki - stoji u pismu koje je izloženo.

Pismo Novaka Đokovića koje je izloženo u centru Pariza u Srpskom kulturnom centru Foto: Telegraf.rs

Nole u prvom kolu turnira igra protiv Metjua Ebdena i takmičenje započinje ovog vikenda.

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković otkrio zašto nije u Olimpijskom selu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA